openhaard, boley

Openhaard voor binnen én buiten | Boley

Deze villa beschikt over een bijzondere doorkijkhaard van Boley. De openhaard is uniek in zijn soort. De haard haalt buiten naar binnen en andersom. Met deze haard wordt het mogelijk om zowel binnen als buiten te genieten van de warmte én het design.

Doorkijkhaard

De openhaard is geplaatst tussen de twee ramen in. Doordat de haard van glas is wordt het zicht op de tuin niet onderbroken, maar juist op spectaculaire wijze versterkt. Daarnaast past de doorkijkhaard perfect bij het interieur van de woning. Het interieur heeft een luxe touch en er is gebruik gemaakt van warme en rijke materialen. De haard heeft daarentegen een rustig design, maar trekt toch meteen de aandacht.

Ook voor buiten

Het bijzondere van deze openhaard is dat deze voor zowel binnen als buiten te gebruiken is. Wil je je woonkamer verbinden met je tuin? Dan is deze doorkijkhaard dé perfecte oplossing. Wil je niet alleen binnen, maar ook buiten de warmte ervaren? Ook dan is deze haard dé perfecte oplossing. Op deze manier kun je in beide ruimtes optimaal gebruik maken van de haard en het hele jaar door ultiem genieten.

Exclusieve haarden

Boley is expert in het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. De haarden zijn naast een bron van warmte ook echte designobjecten. Ze worden volledig op maat gemaakt waardoor er voor ieder interieur een passende haard is. Zo is deze openhaard voor binnen en buiten volledig op maat gemaakt waardoor de woning een unieke blikvanger rijker is.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Boley

___

Alle projecten van Boley bekijken?

 


openhaard, boley

Boley


Exclusieve haarden en kachels.

__

Meer informatie over Boley?