• Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Openslaande garagedeur | Different Doors

Deze moderne woning is voorzien van een prachtige openslaande garagedeur en voordeur van Different Doors. De lichtbruine houtkleur contrasteert mooi met de witte en donkere kleuren van de woning. Daarnaast zijn de deuren in een aluminium kozijn geplaatst.

Moderne uitstraling

Dit project laat een van de vele mogelijkheden zien met betrekking tot een openslaande garagedeur of voordeur. De voordeur en garagedeur van Different Doors in het aluminium kozijn geven de woning een echte architectonische en moderne uitstraling. Daarnaast bieden de deuren een optimale isolatie en veiligheid, ook tijdens de koudere dagen.

Aluminium kozijn op maat

Bij Different Doors is het mogelijk om een houten garagedeur en voordeur tot in de kleinste details te ontwerpen en produceren. Door de ruime keuze uit houtsoorten als eiken, red cedar, mahonie en merantie is er voor ieder wat wils. Wanneer een klant een specifieke kleur, profiel of afwerking wilt plaatsen de specialisten de houten deur in een aluminium kozijn, volledig naar eigen wens.

Deuren passend bij de woning

Deze openslaande garagedeur en voordeur passen perfect bij de woning. Door de vakkundigheid van Different Doors zijn de deuren tot in de puntjes afgewerkt. De deuren hebben een hoogwaardige kwaliteit en een perfecte afwerking. Bij Different Doors is elke garagedeur uniek. De deuren worden speciaal op maat ontworpen en geproduceerd. ‘’Samen” is een kernwoord bij Different Doors en de adviseurs stemmen alles samen met de klant af. Maatdeuren die je nergens anders ziet.

Tekst: Different Doors
Fotografie: Erik van den Hurk

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?