Optimaal comfort met loungesets en een ligbed

SUNS Tuinmeubelen

Wat is er lekkerder dan loungen? Ontspannen hebben ze op Ibiza uitstekend begrepen. In de beachclubs geniet je van de mediterrane keuken en twinkelende cocktails, terwijl je heerlijk onderuit op een ligbed ligt en zon, zee en zachte klanken je tot rust brengen.

Low-loungers

SUNS heeft van ontspannen zijn levenswerk gemaakt. En geïnspireerd door de lounge-way-of-life, creëerde SUNS een heerlijk ligbed en aantal heerlijke lounge- en sofasets in de stijl van Ibiza. Het zijn zogenaamde low-loungers met een zithoogte van zo’n 35 cm. Alle zitelementen hebben royale afmetingen en ultra comfortabele kussens.

Zweven

Neem nu de SUNS Aspen (all-teak) of SUNS Kota loungeset (teak met een robuust aluminium frame) geven je meteen de beachvibes. Dankzij hun kleine, verborgen voeten lijken ze haast te zweven boven de grond. Beide sets bieden extra ruime zitplaatsen en zijn te voorzien van zijtafels en loungetafels naar wens

Ligbed, tuinmeubelen, SUNS Tuinmeubelen

Staan

Sta je liever met beide voeten op de grond, dan is loungeset Evora een heerlijke keuze. Het frame is uitgevoerd in strak aluminium, de basis en tafelbladen in teak. De luxe kussens en zitting zijn rijk gevoerd voor een optimaal zit/ligcomfort en beschikken over de hoogwaardige waterafstotende en weerbestendige Sunproof®-stof. Evora en alle andere loungesets van SUNS kunnen hierdoor het hele jaar buiten blijven staan.

Liggen

En het kan nog meer ontspannen. Want wat dacht je van het SUNS Portofino Daybed? Ontworpen in lijn met de gelijknamige populaire loungeset, biedt dit ligbed het ultieme comfort. Droom heerlijk weg op de riante kussens en breidt het daybed uit met een verstelbare hemel voor privacy en schaduw als de zon hoog aan de hemel staat.

Editor: Media team

Datum: 28-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: SUNS Tuinmeubelen