Optimaal genieten in alle seizoenen: waarom een tuinkamer de perfecte keuze is

Metalura

In een wereld waar het buitenleven steeds belangrijker wordt, is een tuinkamer aan huis de ideale toevoeging aan je woning. Het biedt niet alleen beschutting tegen alle weersomstandigheden, maar creëert ook een unieke ruimte waar je het hele jaar door van de natuur kunt genieten. Metalura begrijpt de waarde van deze buitenoases en presenteert een ruim assortiment tuinkamers als de ultieme oplossing voor iedereen die zijn leefruimte wil uitbreiden. 

Tuinkamer, ramen, Metalura, The Art Of Living

Waarom een tuinkamer? 

Er zijn verschillende redenen waarom een tuinkamer een fantastisch idee is. Deze zetten we dan ook graag voor je uiteen. Allereerst kun je er het hele jaar door van genieten. Dit komt doordat de tuinkamer multifunctioneel toepasbaar is. Het maakt niet uit welk seizoen het is, je kunt de het hele jaardoor genieten van de schoonheid van de tuin. Het gevoel buiten te zijn heeft in een tuinkamer dan ook absoluut de overhand. Daarnaast verleng je met een tuinkamer niet alleen het buitenleven, maar bereid je ook de leefruimte uit. Het wordt een verlengstuk van het huis, een plek waar je kunt ontspannen, dineren of zelfs werken en wie wil dat nou niet. Tot slot is een andere reden om te kiezen voor een tuinkamer het gegeven dat Metalura maatwerk tuinkamers aanbiedt. Hierdoor sluit hij altijd aan bij jouw stijl of behoeften. Geen mens is immers hetzelfde en dat betekent ook dat geen woning hetzelfde is.  

Tuinkamer, ramen, Metalura, The Art Of Living

Een uitgebreide collectie  

Metalura heeft haar showroom in Alblasserdam recentelijk uitgebreid met liefst 400m2 extra ruimte. Dit is dan ook de uitgelezen plek om het uitgebreide assortiment in het echt te bewonderen. In totaal zijn er drie verschillende tuinkamercollecties ontwikkeld, ieder met eigen specifieke kenmerken. We vertellen je graag meer over de Primis-collectie, de spectaculaire Optimum-collectie en het onderscheidende Metalura Art Program en hoe de grens tussen binnen en buiten vervaagt met deze luxe buitenverblijven. 

De Primis-collectie  

Met een tuinkamer uit de Primis-collectie geniet je van iedere zonnestraal, ontspannen in de tuin, beschut en uit de wind. Je kunt elk seizoen lekker buiten vertoeven. De Primis collectie bestaat uit vier verschillende tuinkamermodellen (de Trendy, Style, Moderne en Robuuste variant). Daarnaast zijn er vele opties, stijlen en kleuren. Een tuinkamer uit deze collectie verzekert je van een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht voor een aantrekkelijke prijs. 

De Optimum-collectie  

Met de Optimum-collectie creëer je een buitenruimte die naadloos aansluit bij jouw levensstijl en de esthetiek van jouw woning. Met de tuinkamers uit deze collectie beschik je over allerlei voordelen, variërend van elegantie en functionaliteit tot duurzaamheid en comfort. Je hebt de keuze uit negen verschillende tuinkamermodellen, geheel op maat te maken: Design, Excellent, De Luxe, Arioso, Comfort, Linea, Libéro, Moveo en Moveo Supreme. 

Tuinkamer, ramen, Metalura, The Art Of Living

Het Metalura Art Progam 

In het Metalura Art Program worden jouw persoonlijke ideeën in kaart gebracht en in een ontwerp gegoten. Innovatie en maatwerk – afgestemd op jouw wensen – staan hierbij centraal. Het project wordt volledig naar wens gemaakt; van de eerste schets tot de complete oplevering van jouw buitenruimte. Deel jouw wensen met Metalura en laat ze in samenspraak vormgeven en realiseren. Spectaculaire ideeën en resultaten boven verwachting gegarandeerd! 

Tuinkamer, ramen, Metalura, The Art Of Living

Meer over Metalura 

De tuinkamers uit het assortiment van Metalura worden vervaardigd met vakmanschap en oog voor detail. Elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd en geassembleerd om duurzaamheid en esthetiek te combineren. Hierdoor weet jij zeker dat je altijd beschikt over een hoogwaardig product van topkwaliteit. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van buitenoplossingen begrijpt deze specialist bovendien de unieke eisen van elke klant. Het assortiment tuinkamers is het resultaat van deze diepgaande kennis, met aandacht voor functionaliteit, design en comfort. 

Een waardevolle investering  

Een tuinkamer is meer dan alleen een toevoeging aan jouw huis; het is een investering in levenskwaliteit. Het biedt het hele jaar door comfort, uitbreiding van je leefruimte en een unieke verbinding met de natuur. Ontdek de mogelijkheden van Metalura en breng jouw buitenleven naar een hoger niveau. Indien je meer wil weten over de tuinkamers van deze specialist, kun je geheel vrijblijvend contact met hen opnemen. 

Editor: Media Team

Datum: 26-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura