Optimaal genieten met een thuis wellness

Serena Spa

In de afgelopen jaren hebben we meer dan ooit ontdekt hoe fijn het eigenlijk is om niet alleen in huis maar ook rond het huis te leven. Om ultiem te genieten van het buitenleven is een buitenverblijf, een veranda of een mooi poolhouse tegenwoordig erg populair. Daarbij komt een nieuwe trend van de jaren 20 om de hoek kijken, namelijk ‘wellness rondom het huis’. Dit kun je gemakkelijk creëren door een jacuzzi of sauna te plaatsen. Serena Spa realiseert de perfecte combinatie tussen stijl en comfort om zo helemaal tot ontspanning te komen.

Wellness, tuin, The Art of Living

Wellness tuin

Om even helemaal te ontspannen aan de werkelijkheid is het hebben van een jacuzzi in de tuin optimaal. Hier kun je compleet tot rust komen en genieten van het warme water of een hydromassage. Een Serena Spa kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld zodat hij voldoet aan jouw totaalplaatje. Dé perfecte toevoeging aan jouw wellnesstuin.

Luxe uitstraling

Bij een luxe spa hoort ook een luxe uitstraling. De spa’s van Serena hebben een stijlvol en karakteristiek design. Serena Spa heeft een ruim assortiment, want de spa’s zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen. Er is dus veel mogelijk op het gebied van design. Zo kun je de spa helemaal aan laten sluiten bij de rest van je buitenverblijf door te kiezen voor dezelfde kleur. De jacuzzi kan op deze manier een echt pronkstuk worden van ultieme luxe.

Wellness, tuin, The Art of Living

Meer over Serena Spa

Voor het creëren van een unieke plek in je tuin om even tot rust te komen is Serena Spa een uitstekende partij. Zij leveren wellness mogelijkheden van hoge kwaliteit en daarnaast hebben hun producten ook nog een extreem luxe uitstraling. Kortom, de perfecte combinatie tussen design en comfort. Dankzij het unieke, exclusieve en verfijnde design is deze spa is een echte eyecatcher in jouw tuin.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 28-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Serena Spa