Optimaal genot door luxe terras heater

HEATSTRIP

Nu de zon aan het schijnen is begint het terras ook steeds meer te lonken. Op het terras is het in de zon heerlijk vertoeven, maar ook als de dagen wat kouder worden of als het tijd is voor zwoele zomeravonden wil je natuurlijk lang van de buitenruimte kunnen genieten. Je zou ervoor kunnen kiezen een haard op het terras te monteren of je zou kunnen gaan voor een onzichtbare terrasverwarmer van HEATSTRIP. Dit betekent niet alleen aangename temperaturen op je terras, deze heaters zien er ook nog bijzonder stijlvol uit. Om je te tonen hoe uniek en praktisch deze terrasverwarming is hebben we vijf mooie terrassen voor je op een rij gezet en je raadt het al, ze kregen allemaal de heater van HEATSTRIP. 

Heater, buitenruimte, HEATSTRIP

Organische vergroeiing 

Dit schitterende terras is onderdeel van een nog mooiere villa. De woning kreeg een interessant interieur en een bijzonder ontwerp, toch is de grootste verrassing de tuin. De tuin werd zo vormgegeven dat hij de villa op een waanzinnige wijze bij de rest van de omgeving betrekt. De woning lijkt organisch vergroeid met de omgeving. Om te kunnen genieten van het prachtige tuinontwerp werd het terras zo gesitueerd dat je altijd uitzicht hebt over de tuin. Daarnaast is het terras minimalistisch ingericht en zijn de heaters van HEATSTRIP in het plafond ingebouwd om zo een fijne ambiance te creëren.  

Heater, buitenruimte, HEATSTRIP

Aangenaam op koudere dagen 

De tuin van de volgende villa is van alle gemakken voorzien; een groot grasveld, een zwembad en een terras, je vindt hier allemaal. Al deze elementen nodigen uit je in de buitenruimte te begeven. De overkapping, aan de achterzijde van het huis, is volledig af te sluiten met een glazen wand. Hierdoor kun je er heerlijk zitten. Om deze plek ook op koudere dagen aangenaam te maken, werden de terrasheaters van HEATSTRIP geplaatst. Deze terrasverwarmers zorgen voor effectief energiezuinige warmte, waardoor ze perfect zijn voor bijvoorbeeld onder een overkapping.  

Heater, buitenruimte, HEATSTRIP

Binnen- en buitenruimte 

Het terras van deze strakke woning werd als het ware bij de binnenruimtes betrokken door de positionering en de grote glazen puien. Om het terras nog meer bij het interieur te betrekken is er gekozen voor terrasverwarming van HEATSTRIP. Deze heater zorgt ervoor dat het terras binnen tien minuten volledig verwarmd is en dat de warmte niet onnodig wordt verspild. De terrasverwarming werkt effectief sneller waardoor je minder lang onnodig energie verbruikt.  

Heater, buitenruimte, HEATSTRIP

Groene bostuin 

In Zuid-Limburg staat deze grandioze villa, hij overdondert meteen bij de eerste aanblik. Er werd nog meer nadruk op de woning gelegd door de groene bostuin. Om deze tuin optimaal in je op te kunnen nemen werden er ramen geplaatst met ultradunne profielen. Maar ook aan de buitenruimte werd gedacht. De bewoners kunnen er heerlijk buiten zitten door de heaters van HEATSTRIP die op fantastische wijze in de overkapping werden verwerkt. Deze innovatieve heater is speciaal ontwikkeld voor verschillende binnen en buiten toepassingen. Ze hebben een hoge output en zorgen hierdoor voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming van buitenruimte. Het is om jaloers op te worden.  

Heater, buitenruimte, HEATSTRIP

Unieke elementen 

Deze villa werd gebouwd met het doel om vanuit de woning vol zicht op de groene tuin te hebben, zonder dat passanten binnen zouden kijken. Dit doel werd behaald door een lange tuinwand te plaatsen die het zicht van buitenaf beperkt. Naast deze unieke wand kreeg de villa nog een bijzonder element de haast onzichtbare terrasverwarmer van HEATSTRIP. Ook dit draagt bij aan optimaal genot van de buitenruimte. De heaters zijn ultradun en werden vernuftig weggewerkt in het plafond van de overkapping. Je weet alleen waar ze zitten doordat men koos voor een zwarte afwerking. Dit toont aan dat je de heaters van HEATSTRIP kunt verwerken op de manier die bij jouw woning past.  

Editor: Media team

Datum: 19-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: HEATSTRIP