• OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Optimaal WiFi-signaal op veranda en loungesteiger | Onbeperkt WiFi

Aanschouw deze prachtige, statige witte villa met een optisch verhoogd dak dat bedekt is met natuurlijk riet. De charmante serre is vanaf de voorkant van de woning al zichtbaar en verraadt dat het hier om een parel van een huis gaat. Wat je hier niet ziet is dat de bewoners in zowel de woning als buiten op de veranda en loungesteiger fantastisch snel en betrouwbaar internet hebben. Een optimaal WiFi-signaal is een luxe die in deze tijd eigenlijk iedereen zou moeten hebben.  

Praktische access points 

Bij deze villa ging OnbeperktWiFi.nl tijdens de bouw al aan de slag met het WiFi-netwerk. Het voordeel van meedenken tijdens de bouw is dat de access points praktisch overal kunnen ingetekend worden. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met een bestaande situatie. Hierdoor kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden. Het resultaat is dan een optimaal WiFi-signaal met zo min mogelijk apparatuur. Zowel in de tuin als op de veranda en steiger van deze villa is geen WiFi-apparatuur te zien. Maar dat de access points er wel degelijk zitten, merkt men direct. Overal is een snelle en stabiele internetverbinding. Het allerbelangrijkste is dat deze access points samen één netwerk vormen. Zo hoef je nooit handmatig over te schakelen van het ene netwerk naar het andere. Dit gebeurt helemaal automatisch.  

Meer over Onbeperkt Wifi 

Onbeperkt Wifi is een professioneel bedrijf voor het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan; zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal. WiFi aanleggen in grote woningen is een specialisme, want deze woningen zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en/of hoogwaardig geïsoleerd. Die huizen kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en 4G/5G-signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?