Optimaal wooncomfort door slimme beveiliging

Prowork

Het liefst zou je de deur van jouw woning of bedrijfspand willen dichttrekken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over alle spullen die achterblijven. Helaas is ongewenst bezoek orde van de dag. Het is daarom zaak om op te letten, preventief te acteren en in te zetten op beveiliging. Gelukkig zijn er steeds meer oplossingen op het gebied van beveiliging  en het creëren van een veilige omgeving. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de inbraakpreventie van Prowork, die werkt met behulp van de domotica.   

Slimme beveiliging 

Beveiliging met behulp van domotica is veel meer dan een slimme lamp die dagelijks rond hetzelfde tijdstip aangaat. Domotica integreert beveiliging, verlichting, klimaatbeheersing en audio en video in één intelligent systeem. Daardoor ‘leeft’ jouw mooie woning gewoon door wanneer je niet meer thuis bent. De gordijnen openen en sluiten dagelijks op wisselende tijdstippen, verlichting in verschillende ruimtes springt op bepaalde momenten aan en een camera houdt in de gaten wat er allemaal op het terrein gebeurt. Probeert toch iemand jouw woning in te komen? Dan wordt diegene gewaarschuwd met een geluidssignaal en lampen die direct zullen aanspringen. Door te investeren in domotica creëer je een comfortabel en veilig gevoel. 

Optimaal wooncomfort 

Wanneer je je veilig voelt in jouw woning ben je erop gerust dat er niets zal gebeuren in de tijd dat jij weg bent. Je ervaart zo wat wooncomfort inhoudt en je zal ontdekken dat dit alleen maar beter wordt als je het combineert met de andere mogelijkheden die domotica biedt. Denk bijvoorbeeld aan klimaatbeheersing, waardoor iedere kamer op het juiste moment de gewenste temperatuur heeft. De mogelijkheden met domotica zijn eindeloos en Prowork biedt dan ook van alles aan, niet alleen op het gebied van beveiliging maar op alles wat te maken heeft met het optimaliseren van wooncomfort. 

Editor: Media team

Datum: 18-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Prowork