lichtplan, maretti lighting, eric kuster, metropolitan

  • Maretti Lighting
  • Bolderweg 7
  • 1332 AX | Almere

Opvallend lichtplan | Maretti Lighting

Deze luxueuze woning, gerealiseerd door Eric Kuster, is een echte eyecatcher. De unieke Metropolitan stijl laat zich omschrijven als de perfecte samensmelting van klassieke en eigentijdse elementen. Dit is overal in te herkennen en zorgt voor een indrukwekkend geheel. In een luxe woning hoort natuurlijk ook bijzondere verlichting. Maretti Lighting is verantwoordelijk voor het complete lichtplan van de woning.

 Pure luxe en comfort

De prachtige villa bevat een totale inhoud van 12.000 kubieke meter en is daarmee een van de grootste woningen uit de omgeving. In samenwerking met Culimaat High End Kitchens is de villa volledig gerenoveerd. De opdrachtgever wilde een esthetisch hoogwaardig, functioneel en comfortabele woning waarbij de Metropolitan Luxury stijl de boventoon voert.

lichtplan, maretti lighting, eric kuster, metropolitan

Mooie harmonie

De uitgangspunten rustig en natuurlijk werden in een passend exclusief interieur gerealiseerd. Centraal in het ontwerp stonden een bijzonder lijnenspel, symmetrische structuur en een goed uitgedacht lichtplan. Dit zorgt voor een prettige woonsfeer en een mooie harmonie. De sfeer wordt versterkt door een rustig kleurenpalet en het gebruik van veel natuurlijke materialen.

lichtplan, maretti lighting, eric kuster, metropolitan

Trendsettende designverlichting

Maretti Lighting is al jaren dé specialist als het aankomt op exclusieve designverlichting. Vaak wordt vooraf een uitgebreid lichtplan opgesteld, waarmee wordt bepaald waar en hoeveel verlichting er nodig is. Licht draagt voor een groot deel bij aan de beleving van de ruimte en is dus onmisbaar. Onder een eigen merk brengt het bedrijf diverse lichtarmaturen uit in samenwerking met vooraanstaande designers en architecten.

lichtplan, maretti lighting, eric kuster, metropolitan

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Ewoud Rooks

___

Lichtplan, Maretti Lighting, luxe accenten, verlichting, sfeervol, verbinding

___

Meer projecten bekijken van Maretti Lighting?