lookbook, SUNS tuinmeubelen, the art of living

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Opvallend lookbook outdoor lifestyle: Maximalism | SUNS Tuinmeubelen

Het jonge tuinmeubel- en outdoor lifestyle merk SUNS bestaat 9 jaar in 2021. In korte tijd wist het bedrijf uit te groeien tot een toonaangevend merk in binnen- en buitenland. Reden genoeg om niet het eerste decennium af te wachten, maar het succes nu al te vieren. In het boek ‘Maximalism’ bundelde SUNS negen jaar ontwikkeling en innovatie in tuinmeubelen. Je kunt het unieke  lookbook  bestellen op de website. 

lookbook, SUNS tuinmeubelen, the art of living

Aangenaam

Comfort, design en kwaliteit. Dat vormen de succespunten van SUNS. Jaarlijks presenteert het merk een fraaie en vernieuwende collectie. Door elementen te gebruiken dieeerst alleen voor het interieur mogelijk waren,heeft het tuinmeubilair eenuniekeonderscheidende en aangeklede uitstraling. En het comfort is ongekend. Dankzij slim ontwerp en toepassing van hoogwaardige materialen kunnen de lounge endining sets van SUNSbovendienhet hele jaar buiten blijven staan.Dat is wel zo handig en zo ziet je tuin er ook in de wintertijd aangenaam uit! 

lookbook, SUNS tuinmeubelen, the art of living

250 pagina’s inspiratie

SUNS vatte de snelle en succesvolle ontwikkeling van het merk in een groot tafelboek van 250 pagina’s samen. Verwacht weinig tekst en vooral heel veel sfeer- en detailfoto’s.Hetlookbookgeeft een uniek kijkje achter de schermen van het merk SUNSén hetgeeft een fraai beeld van detuin- en buitentrends van vandaag. Volop inspiratie voor aankleding van je eigen tuin of terras dus. 

lookbook, SUNS tuinmeubelen, the art of living

Stijl is alles

Maximalism’ vormt het thema van het boek, met andere woorden:het omarmen van alles wat het leven mooier maakt: kleuren, patronen, materialen, combinaties; en daarmee je eigen unieke sfeer creëren en jezelf laten zien. Het doorbladeren vanMaximalismgeeft ons in ieder geval een heerlijk positief en zomers gevoel.

 

Meer weten/bestellen?

www.suns-tuinmeubelen.nl

 

Tekst: SUNS Tuinmeubelen
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?