previous arrow
next arrow
Slider

Orbit Lighting | High end verlichting

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Orbit Lighting architecturale high end verlichting systemen voor het hogere segment. In de loop van de jaren heeft het bedrijf al voor verschillende projecten de verlichting mogen verzorgen. Al diverse hotels, kantoren, winkels en woningen zijn voorzien van prachtige verlichtingsarmaturen.

Functionele verlichting

De verlichting in een ruimte bepaalt voor een groot deel de sfeer en het gevoel wat je daar als persoon bij krijgt. Daarom is het van belang om al vanaf het ontwerp goed af te stemmen welke sfeer de ruimte moet uitstralen. Zodat er een goed lichtplan kan worden opgesteld die past bij deze sfeer.

Internationale designverlichting

Het hoofdkantoor en de fabriek zit gevestigd vlakbij Antwerpen in België maar ook in Nederland en andere Europese landen voorziet ORBIT van unieke verlichting. Zo zijn er al verschillende projecten gerealiseerd in Mexico, Brazilië, Argentinië, Frankrijk en nog veel meer landen.

High end verlichting

Doordat de organisatie beschikt over een groot R&D team wordt de verlichting constant geïnnoveerd. Zo wordt er iedere dag weer gezocht naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronica, architectuur, optica en mechanica. Zodat de kwaliteit van de verlichting gewaarborgd wordt.

___

Meer projecten bekijken van Orbit Lighting?

  • |

 

Lineaire verlichting

Interfood, een internationaal zuivelbedrijf gevestigd in Bladel, heeft onlangs een nieuw kantoorgebouw geopend. Het kantoor heeft een strakke, grotendeels lineaire stijl en dit wordt benadrukt door de maatwerkprofielen van Orbit Lightning.

Design verlichting

In deze villa is de prachtige design verlichting goed uitgevoerd en afgewerkt. Orbit Lighting is hier verantwoordelijk voor geweest en heeft goed gespeeld met het licht om het interieur sfeervol tot leven te brengen.

LED Technologie

De Tublr familie van Orbit Lightning bestaat uit armaturen met een asymmetrisch ontwerp. De Tublr armaturen zo gebouwd, dat ze lang mee gaan. Dit dankzij de LED technologie en het modulair systeem van Orbit.

Slimme verlichting

Orbit Lighting heeft een eenvoudige en digitale oplossing bedacht voor het dimmen van verlichting. De slimme verlichting is gemakkelijk via Bluetooth te besturen.

Exclusieve armaturen

Voor ruimtes zoals de badkamer en de tuin is vaak speciale verlichting nodig. Orbit Lighting heeft zo een speciale lamp gecreëerd, deze is geschikt voor dit soort ruimtes en is nu verkrijgbaar onder de naam The Dooz.

Orbit Lighting, high end verlichting, luxe lamp

Orbit Lighting


We maken al meer dan 20 jaar moderne en vernieuwende armaturen voor woningen, winkels en kantoren.

 

___

Contactgegevens:

  • Orbit Light Studio BV

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | dec | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media