Organische vormen toepassen in het interieur

Table Du Sud

Wellicht heb jij deze trend al gespot? Organische vormen worden steeds populairder en zijn vrijwel niet meer weg te denken uit het interieur. Een organisch vorm is geïnspireerd op een vorm uit de natuur en dat associëren we met gemoedelijkheid en warmte. Daardoor zijn deze vormen toegankelijk en breken ze met strakke geometrische vormen. Dat betekent dat ze in vrijwel iedere inrichting fantastisch tot hun recht komen en passen bij iedere interieurstijl. Organische vormen zijn eenvoudig toe te passen in het interieur door bijvoorbeeld te kiezen voor een eettafel met een unieke vorm.  

Kiezelvormige eettafel 

Table Du Sud heeft een schitterende collectie eettafels met een organische vorm. Het perfecte voorbeeld hiervan is de kiezelvormige tafel. Kiezelvormig betekent dat het tafelblad de vorm van een kiezel kreeg. Deze tafels werden in het leven geroepen omdat het tijd was voor verandering, tijd voor een mooi nieuw ontwerp dat anders zou zijn dan de klassieke rechthoekige tafel. De tafels van Table Du Sud worden vervaardigd in drie verschillende soorten eikenhout en fenix kopen. Hierdoor kun je altijd wel een tafel vinden die bij jouw interieur past.  

Organische salontafels 

Een andere waanzinnige mogelijkheid om met de trend mee te gaan zijn de organische salontafels van Table Du Sud. Dit is een subtiele manier om de organische vormen in het interieur terug te laten komen en het interieur er nét wat authentieker uit te laten zien. De organische vorm maakt de salontafel uiterst toegankelijk en nodigt uit het interieur opnieuw te ontdekken.  

Over Table Du Sud 

De producten van Table Du Sud zijn allen maatwerk uit eigen werkplaats. Dit betekent dat vakmensen iedere dag hun handen uit de mouwen steken om dit doel na te streven. Dit doen zij om dat er te veel standaard opties zijn binnen de meubelwereld, te veel massa. Dat wil het bedrijf dan ook anders doen, op een meer duurzame manier. Dit betekent dat je zelf vrijwel alles kunt bepalen, zodat je een meubelstuk hebt dat volledig bij jou en jouw interieur past.  

Editor: Media team

Datum: 30-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Table Du Sud