Oriental Luxury Garden: een harmonieus samenspel van rust en luxe

Garden Vision

Verbinding tussen binnen en buiten 

In het weelderige Groene Hart prijkt een luxe wellnesstuin die alle zintuigen betovert. De villatuin is voorzien van een ruime custommade overkapping die niet alleen de nieuwbouwwoning omarmt, maar ook een naadloze connectie tussen binnen en buiten creëert. De oriëntatie van de lamellen in het lamellendak, ontworpen om aan alle klimaat- en temperatuureisen te voldoen, biedt een harmonieus spel van licht en schaduw in deze tuin.
 

Luxe buitenkeuken: culinaire verwennerij in de tuin 

Onder de overkapping schittert een luxe buitenkeuken met een XL-bar, ontworpen in samenwerking met OutdoorNL. Deze exclusieve maatwerk buitenkeuken, gekenmerkt door ongeëvenaarde kwaliteit, biedt een scala aan mogelijkheden, van pizza-ovens tot geïntegreerde pitt-cooking op gas of houtskool met de Big Green Egg. Het prachtige marmerlook blad met een speciale inbouw wijnkoelkast vormt het middelpunt van deze culinaire verwennerij in de tuin.
 

Esthec terrace: duurzaamheid en natuurlijke elegantie 

Rondom het zwembad pronkt Esthec Terrace, een duurzame kunststof vlonder die niet alleen sterk en splintervrij is, maar ook met blote voeten natuurlijk aanvoelt. Dit hoogwaardige materiaal is vrij van verkleuringen en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het de perfecte aanvulling is op de luxe uitstraling van de tuin.
 

Zorgvuldig gekozen beplanting: een oriëntaalse toevoeging 

De tuin onderscheidt zich door zorgvuldig gekozen beplanting die niet alleen de benodigde privacy biedt, maar ook een explosie van kleur en bloei toevoegt. De unieke stenen geven een Oriëntaalse twist aan het geheel, en samen met de strakke lijnen ademt de tuin rust, luxe en harmonie uit.
 

Tijdloze schoonheid: magische verlichting en blikvangers 

Het samenspel van de landelijke omgeving en de wellnesswensen van de klant komt tot leven in een tijdloos geheel. Zodra de magische tuinverlichting aanspringt, wordt de betoverende sfeer compleet. De verlichte plungepool en doorkijkhaard zorgen voor een adembenemend schouwspel, waarmee deze tuin zich ontpopt tot een betoverend Oriental Luxury Garden. 

Een meesterwerk in samenwerking met architect Erik Knops en partners als OutdoorNL, Esthec Terrace, Corradi, Sundance, JEE-O, en Big Green Egg, deze tuin belichaamt de perfecte combinatie van luxe, wellness en tijdloze schoonheid. 

Editor: Media Team

Datum: 23-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hans Gorter