The Art of Living Online, het exclusiefste woon- en lifestyle platform van Nederland & België

Kom in contact met professionals en leveranciers via The Art of Living

∙ Beurs Eigen Huis | Mike Thijssen 

 

Ook dit jaar staan we met The Art of Living op Beurs Eigen Huis, van 9 t/m 11 maart. Elke editie staan we met een andere klant van ons op de beurs om diversiteit te behouden. Vorig jaar was dat met Sunshield Nederland, specialist op het gebied van kantelbare lamel systemen. Dit jaar voegt Borek zich daarbij, met haar exclusieve buitenmeubilair.

We hebben zeer veel vertrouwen in deze beurs omdat deze gericht is op het bouwen en verbouwen van een huis, het aanpassen van het interieur of de aanleg van een tuin. Maar waar moet je dan beginnen? Op deze beurs komt de consument die een kavel of huis heeft gekocht, in contact met professionals en leveranciers die een belangrijke rol kunnen spelen in dit proces. Daarnaast kunnen deze consumenten via The Art of Living zeer veel informatie vinden en inspiratie opdoen.

Meer informatie over Beurs Eigen Huis 2017? Realiseer je Droomhuis

Beurs Eigenhuis

Magazine & online
Dit kan ten eerste in het magazine, waarin we veel mooie projecten publiceren en daarbij de unieke verhalen van de bewoners vertellen. Hieraan vastgekoppeld hebben we natuurlijk een online platform, wat nu enkele maanden actief is. Hier vind je een ruim aanbod aan exclusieve woningen, interieur en tuinen. Zowel voor de ontwerpers als de consument een zeer interessant platform rondom deze onderwerpen. Voor de consument is er een groot aanbod aan informatie op internet, waar ons platform juist rechtstreeks doorverwijst naar vakspecialisten en ontwerpers.

Het doel van 2018 is dat professionals en consumenten zich via ons platform optimaal kunnen oriënteren op bouw en verbouw, de aanpassing van interieur of het aanleggen van een tuin in het midden-hoog segment.

Als je geïnteresseerd bent in de Belgische stijl, vind je alle informatie op www.theartofliving.be

Outdoor Living Special
Extra bij de komende editie van het magazine, wordt een speciale editie over het buitenleven toegevoegd: de Outdoor Living Special. Deze gaan we ook op de beurs uitlichten. Op onze stand van Beurs Eigen Huis zullen we deze editie uitdelen en de consument op de hoogte houden van alle trends op het gebied van het aanleggen van een tuin. Vind ons op stand B.2.0.2!

Wil je onze stand komen bezoeken? Kaartjes kun je aanvragen via webredactie@cet.nl

 

 

Mike Thijssen The Art of Living

Mike Thijssen | Commercieel directeur | Magazine The Art of Living


“Voor alle inspiratie rondom een huis bouwen, verbouwen, tuinen en interieur inspiratie schrijf ik maandelijks mijn bevindingen op ons online platform. Op de hoogte blijven van de nieuwste trends op woongebied? Blijf ons online platform in de gaten houden! Vergeet je je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief boordevol woontrends & introducties van architecten, designers & vak professionals?”