previous arrow
next arrow
Slider

Osiris Hertman

Als designer Osiris Hertman ergens goed in is, dan is het wel een compleet plaatje verzorgen. Maar eigenlijk staat deze alleskunner overal voor open op interieurgebied. In het verleden ontwierp hij alles wat los en vast zat: sieraden, restaurants, winkels… Tien jaar geleden vroeg iemand hem om een woning te ontwerpen. Dat was de start van een nieuwe richting.

Osiris Hertman Studio, gevestigd in Haarlem, bestaat twintig jaar. Nadat hij afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven ging Osiris aan de slag bij Marcel Wanders. Al snel had hij door dat hij zijn eigen designstudio wilde. “Op de kop af tien jaar geleden vroeg iemand me om een woning te doen. Binnen no time had ik daarin meerdere opdrachten en ben ik me gaan focussen op wonen”, vertelt de designer. Hij pakt diverse projecten aan, van droomkeuken tot complete villa. Maar ook productdesign neemt Osiris voor zijn rekening, bijvoorbeeld voor Maretti, Nilson beds en Bod’or.

___

Alle projecten van Osiris Hertman bekijken?

  • |
  • De Selsiuz cone kokendwaterkranen
    Ga naar dit project

 

Woning in kerk

In een kustplaats veranderd Osiris Hertman een donkere kerk tot een licht woonhuis. Door de grote ramen en het hoge plafond, komt er veel lichtinval binnen. Een prachtige renovatie!

Modern penthouse

Osiris houdt van materialen met een verhaal. Alle meubelen voor dit penthouse liet hij op maat maken in Indonesië. Dit moderne, maar historische penthouse is een kunstwerk opzich. Bovendien heeft het een dakterras waar je optimaal kan genieten met een jacuzzi en een uitzicht op de gehele stad.

Droomvilla in de duinen

Deze prachtige villa is gelegen in een bosrijke omgeving. Na een enorme verbouwing is er een prachtig droomhuis ontstaan met verschillende elementen. Ook zijn er een aantal technologische snufjes toegevoegt aan deze moderne villa. Osiris Hertman bracht alle elementen bij elkaar en dit resulteerde in een gezellige en huiselijke sfeer.

Verbouwing villa

Deze woning is van top tot teen aangepakt, maar nu staat er een prachtige villa met een schitterend uitzicht over het water. Het interieur van de woning straalt een bepaalde rust uit. Dit komt door de rustige en natuurlijke materialen die zijn gebruikt. Zo zie je veel hout terugkomen en is de openhaard hét middelpunt van de villa.

De Selsiuz cone kokendwaterkranen

Designer Osiris Hertman heeft exclusief voor het merk Selsiuz twee kokendwaterkranen ontworpen. Selsiuz staat namelijk voor méér dan gemak in de keuken; de kraan is ook een designelement. Door zijn kleur, maar ook door de vormgeving, waarbij ambacht én innovatie het uitgangspunt vormen. En dat is precies waarom Osiris bekendstaat.

 

Osiris Hertman

Osiris Hertman


“Ik gebruik materiaal dat overal vandaan komt, zoals wasbakken gehakt uit versteend hout of hout uit Zwitserse chalets, verwerkt tot onder meer tafels en keukens. Het materiaal heeft al poëzie in zich.”

___

Contactgegevens:

  • Osiris Hertman Studio
  • Kinderhuissingel 4 – Z
  • 2013 AS Haarlem

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 06 | apr | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media