Osiris Hertman
Osiris Hertman
Osiris Hertman
previous arrow
next arrow
Slider

Osiris Hertman

Als designer Osiris Hertman ergens goed in is, dan is het wel een compleet plaatje verzorgen. Maar eigenlijk staat deze alleskunner overal voor open op interieurgebied. In het verleden ontwierp hij alles wat los en vast zat: sieraden, restaurants, winkels… Tien jaar geleden vroeg iemand hem om een woning te ontwerpen. Dat was de start van een nieuwe richting.

Osiris Hertman Studio, gevestigd in Haarlem, bestaat twintig jaar. Nadat hij afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven ging Osiris aan de slag bij Marcel Wanders. Al snel had hij door dat hij zijn eigen designstudio wilde. “Op de kop af tien jaar geleden vroeg iemand me om een woning te doen. Binnen no time had ik daarin meerdere opdrachten en ben ik me gaan focussen op wonen”, vertelt de designer. Hij pakt diverse projecten aan, van droomkeuken tot complete villa. Maar ook productdesign neemt Osiris voor zijn rekening, bijvoorbeeld voor Maretti, Nilson beds en Bod’or.

___

Alle projecten van Osiris Hertman bekijken?

 

 

 

Osiris Hertman


“Ik gebruik materiaal dat overal vandaan komt, zoals wasbakken gehakt uit versteend hout of hout uit Zwitserse chalets, verwerkt tot onder meer tafels en keukens. Het materiaal heeft al poëzie in zich.”

 

___

Contactgegevens:

  • Osiris Hertman Studio
  • Kinderhuissingel 4 – Z
  • 2013 AS Haarlem

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 06 | apr | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Guy De Vos


Door de combinatie van materialen en strakke lijnen realiseert Guy De Vos prachtige projecten…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media