OTH architecten

OTH architecten is een multidisciplinair ontwerpbureau in de architectuur en interieurarchitectuur, gevestigd in Amsterdam. Vanuit deze solide basis werkt het bureau aan vernieuwende concepten op het gebied van wonen, werken, zorgen, leren, recreëren en ontmoeten. Met een bescheiden insteek worden alle projecten op een eigen wijze benaderd.

Informatie over OTH architecten


OTH Architecten
OTH Architecten
OTH Architecten
previous arrow
next arrow

Professionaliteit en kwaliteit

Een onderzoekende manier van ontwerpen koppelt plezier aan professionaliteit en creativiteit aan realiteit. Een open en betrokken houding waarborgt kwaliteit en continuïteit. 

Thuisbasis

De thuisbasis van OTH bevindt zich op een prachtige locatie aan de Nieuwe Vaart in Amsterdam. In het OTHouse ontvangt het bedrijf open en gastvrij verschillende relaties en worden alle mogelijke vormen van samenwerken en kennisdelen gestimuleerd. Het OTHouse fungeert als showcase en proefkamer voor de projecten en is ingericht volgens een gestructureerde chaos die synergie en energie geeft.

Ontwerpfilosofie

Het bedrijf heeft een aantal simpele en doeltreffende spelregels die de basis vormen voor alle ontwerpen. Zo is ontwerpen het zoeken naar vanzelfsprekendheid en een goed ontwerp tijdgebonden en tijdloos. Daarnaast moet een ruimte een combinatie zijn van materiaal, verhouding en licht. Detail is daarbij een functie.