previous arrow
next arrow
Slider

Otten Van Eck Architecten en Vormgevers

Bij Otten Van Eck Architecten en Vormgevers worden kennis, kunde en ervaring gebundeld. Rob Otten als nationaal en internationaal architect en Christel van Eck als mentor en docent interieur design. Samen zijn zij het bureau gestart in 2003. Dit duo staat bekend om hun integrale aanpak waarbij interieur en exterieur perfect op elkaar worden afgestemd. 

Vormgever Christel van Eck

Christel van Eck is geboren in het Brabantse Vught in 1968. Na haar middelbare school is ze grafische vormgeving gaan studeren in ‘s-Hertogenbosch. Na een jaar in het buitenland hebben doorgebracht heeft ze haar opleiding vervolgd aan de docentopleiding voor de kunsten te Tilburg. Om over een brede kennis te beschikken van het vak rondde ze haar studie af met een bouwkundeopleiding. Door haar achtergrond en haar brede kijk op diverse aspecten, is ieder ontwerp volledig afgestemd op alle facetten van de woning, omgeving en haar bewoners.

Architect Rob Otten

Rob Otten heeft ook meerdere studieachtergrond op het gebied van bouwkunde en architectuur. Zijn afstudeerproject is genomineerd voor de “Archiprix” en heeft meerdere prijzen gewonnen zoals de “Wetenschappelijke Onderwijs Award” en de “Uitvinders Award”. Mede dankzij deze achtergrond en zijn ervaring is hij gevormd tot een gedreven architect. Zijn liefde voor detail wordt vertaald naar duurzame gebouwen.

In overleg met de opdrachtgevers gaan zij aan de slag om het beste eindresultaat te behalen. In alle projecten staan licht, lucht, ruimte, kleur en vorm centraal. Exterieur en interieur gaan naadloos op in de omgeving, zoals het hoort.

___

Meer projecten van Otten van Eck Architecten en Vormgevers bekijken? 

  • |

 

Bungalow in de natuur

In samenwerking met aannemer Hennie van Boven werd deze bungalow volledig gestript. Enkel de binnenmuren en het dak zijn bewaard gebleven. Otten en van Eck hebben de woning volledig opnieuw opgebouwd en ingedeeld, wat heeft geresulteerd in ruimtelijk geheel. Meer licht en overzicht stonden in dit project centraal.

Metamorfose bungalow in Brabant

De bungalow in het zuiden van Nederland is omgetoverd tot een prachtige woning dankzij Otten en van Eck Architecten en Vormgevers. De bungalow was al in bezit van een perfecte ligging en mooie vormen. Dit was dan ook het uitgangspunt van het project. Het eindresultaat: een krachtige uitstraling en fenomenale zichtlijnen.

 

otten van eck vormgevers en architecten, architect, vormgever, otten, van eck, ontwerpbureau, architectenbureau, the art of living

Christel van Eck en Rob Otten


“Geen mens is hetzelfde, dus geen project van ons is hetzelfde. Wij kopiëren geen eigen kunstje, maar ontwerpen écht voor de gebruiker en de bewoner”

 

otten, van eck, architecten, vormgevers, ontwerpbureau, architectenbureau, the art of living

___

Contactgegevens:

  • Otten Van Eck Architecten en Vormgevers
  • Kievitspad 23-25
  • 5076 SN, Haaren

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 30 | okt | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media