Otten Van Eck Architecten en Vormgevers

Bij Otten Van Eck Architecten en Vormgevers worden kennis, kunde en ervaring gebundeld. Rob Otten als nationaal en internationaal architect en Christel van Eck als mentor en docent interieur design. Samen zijn zij het bureau gestart in 2003. Dit duo staat bekend om hun integrale aanpak waarbij interieur en exterieur perfect op elkaar worden afgestemd. 

Informatie over Otten Van Eck Architecten en Vormgevers


Slider1
Slider2
Slider3
previous arrow
next arrow

Vormgever Christel van Eck

Christel van Eck is geboren in het Brabantse Vught in 1968. Na haar middelbare school is ze grafische vormgeving gaan studeren in ‘s-Hertogenbosch. Na een jaar in het buitenland hebben doorgebracht heeft ze haar opleiding vervolgd aan de docentopleiding voor de kunsten te Tilburg. Om over een brede kennis te beschikken van het vak rondde ze haar studie af met een bouwkundeopleiding. Door haar achtergrond en haar brede kijk op diverse aspecten, is ieder ontwerp volledig afgestemd op alle facetten van de woning, omgeving en haar bewoners.

Architect Rob Otten

Rob Otten heeft ook meerdere studieachtergrond op het gebied van bouwkunde en architectuur. Zijn afstudeerproject is genomineerd voor de “Archiprix” en heeft meerdere prijzen gewonnen zoals de “Wetenschappelijke Onderwijs Award” en de “Uitvinders Award”. Mede dankzij deze achtergrond en zijn ervaring is hij gevormd tot een gedreven architect. Zijn liefde voor detail wordt vertaald naar duurzame gebouwen.

In overleg met de opdrachtgevers gaan zij aan de slag om het beste eindresultaat te behalen. In alle projecten staan licht, lucht, ruimte, kleur en vorm centraal. Exterieur en interieur gaan naadloos op in de omgeving, zoals het hoort.