Outdoor design voor ieder tuinontwerp

Meubili

Het hele jaar door genieten in eigen tuin. Wat wil je nog meer? Of het nu gaat om een zomerse barbecue of een sfeervolle, winterse avond bij het open vuur. Een multifunctioneel buitenmeubel is hét item wat niet mag ontbreken in jouw tuin! Het Belgische outdoormerk Moróro ontwerpt en fabriceert multifunctionele en unieke outdoor concepten welke perfect zijn voor ieder tuinontwerp. Moróro maakt deel uit van het assortiment van Meubili, een tuinmeubelbedrijf met een gigantisch assortiment van hoogwaardige kwaliteit en verfijnde designs.   

Tuinontwerp, meubili, The Art of Living

Van leuke barbecue tot champagnebar 

Hoe kan je dit unieke outdoor concept toepassen? Het product ‘Rocco’ is een aangename allrounder in jouw tuinontwerp. Dankzij het uitgekiende ontwerp kan dit multifunctionele buitenmeubel worden gebruikt als “leuke barbecue”, maar kan ook worden omgevormd tot een bank of champagnebar. Zo is de Rocco niet alleen een stijlvolle toevoeging aan het tuinontwerp, maar ook een functionele! 

Uitbreiding 

Nog niet genoeg opties? De voet van de vuurschaal kan uitgebreid worden met diverse accessoires, zoals de grill, tafelblad met ijsemmer, hoes en een parasolvoet. Echt multifunctioneel dus! Kies de standaardkleur zwart of personaliseer het product met een RAL-kleur naar keuze.  

Tuinontwerp, meubili, The Art of Living

Designobject 

De ontwerpen van Moróro zijn warm en ruw tegelijk, geïnspireerd door de Braziliaanse architectuur. Ze zijn gevormd door de schoonheid van de natuur en onze niet-alledaagse kijk naar doordacht outdoordesign. Het design is functioneel, roestvrij en garandeert door doordachte technische details ook het grootste gebruiksgemak en veiligheid. 

Meubili dient je graag deze multifunctionele outdoorconcepten. Kom zeker eens langs of neem een kijkje op de website!

 

Editor: Media team

Datum: 28-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Meubili