outdoor lightning, maretti, buitenverlichting, verlichting, tuinverlichting, inspiratie

  • Maretti Lighting
    Bolderweg 7
    1332 AX Almere
  • Contact gegevens:
    Tel.: +31(0)36 532 66 12
    E-mail: info@maretti.com

Outdoor Lighting | Maretti Lighting

Het uitgebreide assortiment van Maretti Outdoor Lighting is gebaseerd op een laagspanning systeem van 12 Volt wisselspanning en laat zich onderling goed combineren tot een stijlvolle eenheid. De collectie bestaat uit kleine, krachtige lichtbronnen zoals de Stream inbouwspots of de Flood serie met strijklicht over de grond, prachtig op een vlonder of terras.

Exclusieve designverlichting voor buiten

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert al ruim vijfentwintig jaar betaalbare designverlichting. Onze collecties voor het interieur zijn in de loop der jaren uitgebreid met stijlvolle armaturen voor buiten, met schitterende ontwerpen van vooraanstaande Nederlandse designers.

Een mooi tuinontwerp verdient een goed doordacht lichtplan

Beleving, sfeer en exclusief design; onze collectie buitenverlichting biedt meer dan licht alleen! Met mooie designarmaturen vertalen wij de stijl van uw interieur door naar terras en tuin. In onze lichtplannen bieden wij oplossingen voor elke ruimte rondom het huis. Met de juiste armaturen op de juiste plek creëren wij mooie zichtlijnen die het tuinontwerp optimaal tot zijn recht laten komen. Zo wordt de tuin een waardevolle aanvulling op het woongenot en vormen in- en exterieur een harmonieus en stijlvol geheel.

12 Volt systemen

“Het is allemaal zo veel gemakkelijker geworden nu we ons eigen 12 Volt aansluitsysteem hebben bij Maretti Lighting. 12 Volt systemen hebben een lange levensduur en zijn veel minder gevoelig voor storing en sluiting omdat het zwakstroom is. Er zijn steeds meer mogelijkheden bij gekomen en dat maakt ons vak zo fantastisch.’’

2700 graden Kelvin

‘’Bij Maretti Lighting werken we bijvoorbeeld als een van de weinigen met licht van 2700 graden Kelvin. Het licht is net iets warmer van kleur en hierdoor komen de groen- en bruintinten van de natuur nog beter tot hun recht”, aldus Edgar Heins.

Extra dimensie

De Wake en Buoy wandlampen verlichten de gevel. De Eclipse en Faro series bieden staande en wandarmaturen, aangevuld met een tafellamp. Voor elk tuinontwerp is er een bijpassende tuinpaal, zoals de Flow, de Tide en de Optima. De Vibe spots zijn overal in de grond te prikken en geven met strakke lichtlijnen een extra spannende dimensie aan de tuin.

 

Klanten voorop

Bij Maretti Lighting staan de wensen van onze klanten voorop. En we doen ons best om hun verwachtingen te overtreffen. Elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen, daarom bieden wij een enorm breed en diep pakket van producten en diensten aan. We hebben kantoor, ontwerpstudio, fabriek, magazijn en showrooms onder één dak. Zo werken wij efficiënt aan de beste verlichtingsoplossingen.

 

Eindeloze mogelijkheden

In de online Outdoor Lighting brochure op de website kun je alvast een indruk krijgen van de eindeloze mogelijkheden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom in Almere. Daar kun je zien wat de mogelijkheden van de 12 Volt aansluitsystemen zijn. Maretti Lighting maakt desgewenst een lichtplan op maat en zorgt ervoor dat de licht- en stroompunten op de juiste plaatsen komen. Want licht is en blijft een vak. Een heel mooi vak!

Tekst: Linde ten Broek

___

Meer projecten zien van Maretti Lighting?