Outdoor living: bezoek de showroom van Mathes

Mathes

De lente komt weer langzaamaan dichterbij en dit betekent dat het weer tijd wordt om de buitenruimte in te gaan richten. Je wilt natuurlijk wel tijdens de warme zomermaanden kunnen genieten van het heerlijke weer en de tuin. Nieuw tuinmeubilair mag dan ook niet ontbreken. Een fijne lounge set of een tafel met stoelen, om buiten te kunnen eten, wie wenst zich dat nou niet? Voor het meest authentieke en hoogwaardige buitenmeubilair kun je terecht bij de showroom van Mathes. Zij hebben een erg veelzijdig assortiment buitenmeubelen, verlichting en accessoires, zodat je na één bezoek klaar bent. Op deze manier wordt jouw droomtuin binnen een ogenblik werkelijkheid.

Outdoor living  

Bij Mathes kun je terecht voor meubilair dat aansluit bij alle interieurstijlen. Maar daarnaast bieden zij dus ook meubelstukken voor outdoor living. Nu de lente eraan komt is de nieuwe showroom van Mathes zeker een bezoek waard. Met deze showroom wordt de oude industriehal North 3 weer tot leven gebracht. Wel meer dan 2.000 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor een inspirerende ontdekkingstocht door het buitenleven. Mathes maakt het daardoor mogelijk om kennis te maken een nog nooit eerder vertoond aanbod aan topmerken. Doe daar dan ook je voordeel mee en bezoek de gunstig gelegen showroom in Aken.  

Showroom, buitenmeubilair, Mathes

Meer over Mathes  

Bij Mathes kun je terecht voor de een bijzonder veelzijdig assortiment aan meubelen en woonaccessoires. Het bedrijf is dan ook een toonaangevende partner in de woning-, kantoor- en vastgoedinrichting in Duitsland. Maar ook in Nederland, België, Spanje of Portugal zijn hun topproducten te verkrijgen. Mathes staat bekend om het ontwerpen van werelden. Hierdoor vind je er inrichtingsstijlen van urban tot luxe en de Scandinavische stijl. De authentieke stukken zijn te bewonderen in hun showroom of op internationale meubelbeurzen. Wil je weten hoe je hun meubilair moet combineren of wat past bij jouw inrichting? Dan kun je ook rekenen op vakkundig advies. 

 

Editor: Media team

Datum: 14-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Mathes