tegels, Douglas & Jones en Piet Boon, outdoor tegels

  • Douglas & Jones
  • |

Outdoor tegels | Douglas & Jones en Piet Boon 

Keramische tegels op je (dak)terras brengen ontzettend veel voordelen met zich mee. Zo zijn keramische tegels kleurvast, vlek bestendig, kras- en slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en bovendien ook nog vorst bestendig. Dit maakt ze erg praktisch. Maar de praktische voordelen zijn niet de enige goede reden om voor keramische tegels te gaan. Deze zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren, structuren en uitstralingen. Keramische tegels zijn dus niet alleen een slimme keuze, maar ook een stijlvolle keuze! 

Perfecte combinatie

Deze outdoor collectie is gerealiseerd door Douglas en Jones, in samenwerking met Piet Boon. Wij zien dit toch wel als de perfecte combinatie! Het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon samen met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones zorgt voor een stijlvol resultaat.

tegels, Douglas & Jones en Piet Boon, outdoor tegels

Unieke collectie

De samenwerking resulteert in twee series; de CONCRETE Tile serie en de BLACK Tile serie. De CONCRETE Tile serie bestaat uit drie exclusieve en keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton weerspiegelen: ROCK, ASH en SMOKE. De tegels vertonen geen enkele vorm van herhaling in het patroon, hierdoor zijn de tegels niet van echt te onderscheiden. De BLACK Tile heeft de unieke eigenschappen van hard steen perfect weten te weerspiegelen. De intens donkere kleur en vele schakeringen van de tegel brengen een rijke eenvoud tot leven. 

tegels, Douglas & Jones en Piet Boon, outdoor tegels

Douglas & Jones

Douglas & Jones maakt in samenwerking met verschillende partners nieuwe projecten. Met hun jarenlange ervaring en invloeden van hun samenwerkingen loopt het bedrijf vooruit op de nieuwste trends en zijn de tegels het begin van een nieuw interieur. Douglas & Jones is de verbindende factor wanneer het gaat om uw interieur en exterieur. Door de tegels worden deze ruimtes aan elkaar verbonden of juist gescheiden, alles is mogelijk. De collectie is erg ruim en zorgt daarom voor een groot assortiment waardoor er voor elke woning, maar ook elke stijl een bijpassende tegel te vinden is. 

  

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: PePe Fotografie en Alexander Berge

___

Meer projecten bekijken van Douglas & Jones?


 Douglas & Jones, kwaliteit, stijlvol interieur, wandbekleding, bijzondere vloeren, Duuzaam

Douglas & Jones


“Vooruitlopend op de interieur trends, staan onze tegels altijd aan de basis van een stijlvol interieur”

__
Meer informatie over Douglas & Jones?