Martens Design, ovale spiegels

Ovale spiegels | Martens Design 

De echte interieurkenners weten ze feilloos eruit te pikken in een badkamercommerce: de meest exclusieve spiegels, inclusief LED-verlichting, spiegelverwarming en radio. Deze smaakmakers zijn vaak moeilijk te krijgen, maar Martens Design heeft veel tijd en energie gestoken in het creëren van volledige collecties high-end design spiegels. Met een exemplaar van deze topdesigner weet je zeker dat je iets origineels in huis hebt gehaald. In de vorige blog hebben we drie favorieten voorbij laten komen. In deze blog etaleren we nog eens drie succesvolle exemplaren. 

Joling

De eerste parel is de Joling. Deze spiegel is zeer uniek wat betreft de vorm. Hij is eigenlijk niet echt ovaal, maar ook niet rond. Juist deze niet constante is ontzettend aantrekkelijk en blijft je brein prikkelen. Deze spiegel zorgt voor een vrolijke, speelse en stijlvolle uitstraling in je badkamer; een ware trend die we alsmaar zien terugkomen. Wat verder goed is om te weten is dat alle spiegels van Martens Design maatwerk zijn. 

Martens Design, ovale spiegels

Barbapapa

De naam van nummer twee is afkomstig van het Franse barbe à papa”, dat suikerspin betekent (letterlijk vertaald ‘baard van papa’). Barbapapa is een boekenreeks en tekenfilmserie, genoemd naar de fantasiefiguur die er de hoofdrol in speelt. De vorm van de spiegel is gebaseerd op de vorm van dit figuur. Deze kegelachtige vorm – die behoort tot de familie ovale spiegels is een mooie samensmelting van twee ronde spiegels.  

Martens Design, ovale spiegels

Ovaal

De laatste spiegel is de klassieke, ovale spiegel. Mooi in zijn eenvoud en zeer stijlvol in de moderne badkamer. Deze vorm is ontzettend populair, omdat ronde vormen associaties als ‘zachtheid’ en ‘vriendelijkheid’ in ons brein activeren, in tegenstelling tot hoekige vormen waarbij je al snel denkt aan ‘stugheid’ en ‘duurzaamheid’. Ook dit model is eenvoudig uit te breiden met een radio, vermelding van tijd, verwarming en LED-verlichting. 

Martens Design, ovale spiegels  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Martens Design 

 

Meer projecten bekijken van Martens Design?

 


martens design

Martens Design


“Spiegels met unieke vormen en designs.”

__
Meer informatie over Martens Design?