Overkapping in de tuin, Buytengewoon tuinontwerp, sfeervol, luxe, kindvriendelijk

  • Buytengewoon Tuinontwerp
  • Veenweg 66
  • 8075 PS Elspeet

Sfeervolle overkapping in de tuin | Buytengewoon Tuinontwerp

Deze prachtige woning is gelegen in een groene omgeving. De voorkant van de woning grenst aan een nieuwbouwwijk terwijl de tuin aan een open landschap grenst. Dit open landschap zorgt voor een uniek uitzicht het gehele jaar door. Daarnaast ligt de tuin rondom de woning waardoor het belangrijk is dat alles mooi op elkaar aansluit. Buytengewoon Tuinontwerp realiseerde onder andere een sfeervolle overkapping in de tuin.

Kindvriendelijk

Voor de opdrachtgevers was het van belang dat de tuin zowel in de zomer als winter een mooie uitstraling heeft. Daarnaast moest alles goed op elkaar aansluiten. Omdat de tuin helemaal rondom de woning loopt, is vooraf afgestemd wat de mogelijkheden waren. De tuin bevat een bergruimte, een speelhuisje voor de kinderen en vele planten. De tuin is kindvriendelijk, met een warme en intieme sfeer.

Overkapping in de tuin

Er is een overkapping in de tuin gerealiseerd waardoor het zowel in de zomer als winter goed vertoeven is. De houten overkapping is afgestemd op de woning en de tuin. Op deze manier ontstaat er een eenheid. De modern-klassieke sfeer van de tuin wordt versterkt door de prachtige kleuren van de planten. Daarnaast draagt de tuinverlichting bij aan de intieme sfeer van de tuin.

Overkapping in de tuin, Buytengewoon tuinontwerp, sfeervol, luxe, kindvriendelijk

Totaalconcept

Buytengewoon Tuinontwerp biedt een totaalconcept aan van ontwerp tot oplevering. Het bedrijf werkt met vakkundig personeel waardoor bijzondere tuinen worden gerealiseerd en dromen tot leven worden gebracht. Ook bij dit project was het bedrijf van begin tot eind betrokken bij de tuinaanleg.

Tekst: Buytengewoon Tuinontwerp
Fotografie: Buytengewoon Tuinontwerp

___

 

Overkapping in de tuin, Buytengewoon tuinontwerp, sfeervol, luxe, kindvriendelijk

___

Meer projecten bekijken van Buytengewoon Tuinontwerp?