Overkapping, Steel-ART, Glassystemen, Metalura

  • Metalura
  • Van Hennaertweg 2
  • 2952 CA, Alblasserdam NL

Overkapping met uitstraling | Metalura

Een overkapping zorgt ervoor dat de woonoppervlakte wordt vergroot. De woon- of eetkamer wordt namelijk verlengd naar buiten waar je dankzij de unieke glassystemen van Metalura bij zowel warme zomeravonden als regenachtige herfstdagen van kunt genieten. Ook bij dit project van Metalura heeft de overkapping voor een extra woonruimte gezorgd die op het gebied van stijl ook nog eens perfect bij de uitstraling van de woning past.

Steel-ART: stijlvol en slim

Steel-ART slimme beglazing van Metalura is een product dat onder andere perfect aansluit bij de industriële stijl. De hoogwaardige kwaliteit aluminium gecombineerd met een stijlvol design maakt Steel-ART een uniek product waar je dagelijks van kunt genieten. Dankzij de unieke Metalura draai- en schuifmechaniek is Steel-ART slimme beglazing in vrijwel iedere situatie toepasbaar.

Ambachtelijk product

Met Steel-ART kun je de overkapping stijlvol afsluiten. Het interessante lijnenspel van de stalen constructie creëert een ruimtelijk effect en de slimme beglazing zorgt voor een open zicht vanuit de tuinkamer. Zo kun je ook vanuit de afgesloten overkapping van het buitenleven genieten. Steel-ART is een 100% ambachtelijk, Nederlands product. De beglazing bestaat uit topkwaliteit glas van 8 millimeter gecombineerd met structuur gecoat aluminium en is zowel in een hangend als staand systeem leverbaar. Ook is een van de belangrijkste voordelen dat producten van Metalura volledig op maat worden gemaakt waardoor er voor iedere situatie een oplossing is.

Duidelijk doel

De missie van Metalura is om men de mogelijkheid te geven om iedere dag, tijdens elk seizoen te kunnen genieten van het buitenleven. Of dit nu is door middel van een stijlvolle overkapping, een sfeervolle tuinkamer of een slim glassysteem op een balkon. Metalura gaat graag aan de slag zodat het niet alleen een mooie dag hoeft te zijn om buiten te ontspannen. Hier staat niet alleen woongenot maar ook hoogwaardige kwaliteit centraal.

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Metalura

____
metalura, logo

____

Meer projecten zien van Metalura?