Noa de Mol, Interieur, inrichten, artofliving, Linda de Mol, Amsterdam,

Pand in hartje Amsterdam | Linda de Mol

Prachtig pand voor dochter van Linda de Mol in Amsterdam

Om je studenten tijd optimaal te beleven, staat op jezelf wonen hoog in je prioriteiten. Zo ook bij de dochter van Linda de Mol. De 18-jarige Noa krijgt van moederlief een pand in hartje Amsterdam. In 2016 verliet Noa’s oudere broer, Julian, het ouderlijk huis om te gaan studeren in de grote stad. Dochter Noa stapt in zijn voetsporen en gaat ook studeren in Amsterdam. En hier kan een mooie woning niet aan ontbreken.

Wonen aan de rand van de Jordaan

Het pand is beschermd stadsgezicht en ligt om de hoek van de Jordaan. De ultieme locatie dus. Dit droom stulpje heeft een grootte van 143 vierkante meter dat bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer die verdeeld zijn over twee verdiepingen. Het pand heeft twee balkons en een patio op het westen, aldus Bekendeburen.nl. Er is dus genoeg gelegenheid om van de buitenlucht te genieten.

De trend van 2018

En ook in deze woning komt de trend van 2018 weer terug: De stalen deuren. Doordat er in deze deuren en wanden veel glas verwerkt wordt, betrek je de hal bij het woongedeelte. In de living is een onbewerkte muur, de kleuren van het betonnen steen komen terug in de aankleding van de ruimte. Als finishing touch zijn er vaasjes en schilderijen en planten geplaatst die passen bij het kleurenpalet.

Wie droomt er nou niet van zo’n pand in hartje Amsterdam?

Deze woning is zeer ruim, het gekozen meubilair is niet robuust waardoor het een open ruimte blijft en er veel lichtinval is. De strak gestucte muren hebben een witte kleur, dit staat in balans met het interieur en creëert zo een rustige sfeer. De details zijn een tikkeltje industrieel waardoor het steriele verbroken wordt. Dit geeft een stoer en jong effect. Deze stijl is doorgetrokken in de slaapkamers en badkamer.
Nou is de enige vraag nog, wat heeft dit mooie pand in hartje Amsterdam mogen kosten? Dat was een goede € 875.000 euro!

 

____

Tekst: Celine Jacobs

Bronnen: Bekendeburen.nl | www.pureluxe.nl

 

Wil je meerdere binnenkijkers bekijken van bekende nederlanders?