Parasol met voet als sfeermaker in de tuin

Solero Parasols

Soleroparasols issinds decenniavakspecialistop het gebied van tuin- en horecaparasols voor hetmidden- enhogesegment. Met het robuuste, sfeervolle designis eenSoleroparasoleen absoluteeyecatcheropelkterras.Eénvandeparadepaardjes, deLasagna,dankt haar naam aan het welbekende Italiaans gerecht.De verschillende lagen stof geven de parasol met voet een hoge esthetische waarde, maar er zit ook een zeer vernuftige functie achter. 

Parasol met voet, Solero, The Art of Liviving

Uit het goede hout gesneden  

De Solero Lasagna is een klassieke designparasol met een geheel houten framewerk. Door de verschillende laagjes in het doek kan de parasol erg gemakkelijk de wind laten ontsnappen, waardoor de parasol onder allerlei weersomstandigheden gewoon geopend kan blijven. Daarnaast is het kleurvaste doek geheel geïmpregneerd; ook bij een zomerse regenbui biedt de parasol met voet een prima beschutting tegen de regen. Ideaal dus voor een tuinfeestje!  

Een lichtgewicht krachtpatser  

Ondanks dat deze parasol onder zwaardere weersomstandigheden (tot en met windkracht 5) geopend kan blijven, is de Lasagna erg gemakkelijk verplaatsbaar. Met het lichte gewicht van slechts 16 kilo kan de parasol in no-time worden opgezet. Erg handig natuurlijk wanneer de parasol op diverse plekken inzetbaar moet zijn. Vooral voor jouw gezelschap is het erg prettig dat er keuze is om in de schaduw of in de zon te zitten, zonder dat daarvoor het hele terras omgegooid moet worden. 

Parasol met voet, Solero, The Art of Liviving

Voor ieder wat wils  

De Lasagna is een typische klassieke parasol door de materiaalkeuze en het design. Heb je liever een industriële uitstraling? Dan biedt Solero parasols talrijke degelijke parasols met een aluminium frame. Alle Solero parasols zijn rechtstreeks uit eigen voorraad leverbaar en komen in allerlei verschillende formaten en kleuren. Neem gerust een kijkje op de www.parasols.nl voor meer informatie of boek een afspraak in de showroom in Best.  

 

Editor: Media team

Datum: 09-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Solero Parasols