Parasols die perfect bij jouw schaduwwensen passen 

TUUCI

TUUCI heeftmeer dantwintig jaar ervaring in het creëren van schaduwrijke en sfeervolle omgevingen. Metrootsin de maritieme wereld verzekert TUUCI je van technische hoogstandjes en optimale prestaties. Maar de parasols van TUUCI presteren niet alleen; ze trekken ook de aandacht met het design. Een onderdeel van de parasol waar design wordt gecombineerd met techniek is de mast. Hieronder komen de verschillende mastopties aan bod. 

Schaduw, TUUCI, Parasol, The Art of Living

Marine Grade Aluminium  

De gepolijste & geanodiseerde aluminium masten bestaan uit één groot aaneengesloten ‘Marine Grade’ aluminium basiselement. Het lichte materiaal, dat veelal gebruikt wordt op zeiljachten, motorboten en offshore constructies, biedt veel stevigheid en beschermt uitermate goed tegen corrosie. Het aluminium kan voorzien worden van een poedercoat of Aluma-teak™-laag waardoor de parasolframes in vele verschillende kleuren beschikbaar zijn. Door het appliceren van een textuur op het aluminium frame, behoudt men de kracht en bestendigheid van het aluminium, maar lijkt het alsof de parasol van hout is.   

Schaduw, TUUCI, Parasol, The Art of Living

Northstar  

De Northstar Mast beschikt over het gepatenteerde ‘channel and ridge’-systeem, een geavanceerde constructie van vier gepolijste randen, de ridges, met daartussen 4 profielen, de channels. Met de mogelijkheid van het mixen van materialen biedt de Northstar Mast unieke designcombinaties die, zoals kenmerkend voor TUUCI, bestand zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Dus als je een zonnige dag hebt met veel wind en toch graag een boek wil lezen in de schaduw, kan je een parasol van TUUCI zonder problemen opendraaien. De profielen zijn leverbaar in teak hardhout, zes Aluma-teak™ kleuren en zeven poedercoat kleuren waardoor de parasol volledig naar wens samengesteld kan worden.   

Schaduw, TUUCI, Parasol, The Art of Living

Nautical Teak  

De ‘Nautical Teak Hardwood’ mast kenmerkt zich door zijn natuurlijke materialen en is beschikbaar in twee opties: ofwel een mast volledig gemaakt van teakhout ofwel een mast die voorzien is van een aluminium kern met daaromheen een enkele centimeters dikke teak laag.   

Door de combinatie van Indonesisch teak hardhout met hoogwaardige corrosiebestendige RVS componenten, biedt TUUCI het ideale materiaalgebruik voor een tijdloze uitstraling, betrouwbare duurzaamheid en maximale prestatie. Het teak komt van de grootste duurzaam beboste teakplantage in Indonesië, waar het verwerkt wordt volgens de strengste milieuvoorschriften. 

Schaduw, TUUCI, Parasol, The Art of Living

Voor meer informatie over TUUCI verwijzen wij u graag door naartuuci.com 

Editor: Media team

Datum: 16-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van TUUCI