Passie voor hout: ook in het onderhoud van de houten vloer

De Paal Parket

Hart voor hout, dat staat centraal in alles wat ze bij De Paal Parket doen. Hout is letterlijk en figuurlijk ‘leven’, het brengt warmte en gevoel en geeft je huis een ziel. Hout draagt bovendien bij aan een beter leefklimaat: het is een natuurlijk, puur en duurzaam materiaal. Het is dan ook hun missie om een gezond leefklimaat en een hoog leefcomfort te creëren voor iedereen. Dat doen ze door houten vloeren te bieden die tot in detail passen bij de wensen van de klanten. Inspiratie, beleving, passie, vakmanschap en kwaliteit staan daarbij voorop. Waar ze ook heel goed in zijn bij De Paal Parket is houten trapbekleding: een mooie aanvulling op je houten vloer of juist een mooi contrast bij een tegelvloer.

Vakkundig onderhoud, parket vloeren, onderhoud vloer, houten trapbekleding, De Paal Parket, The Art of Living

Vakkundig onderhoud

Het onderhoud van je houten vloer is afhankelijk van de afwerking die je hebt gekozen. Een houten vloer met een laklaag wordt anders onderhouden dan een vloer met olie of hardwax. Zo is het slim om een vloer met olielaag ieder jaar op intensief gebruikte plekken opnieuw te behandelen met olie, terwijl een vloer met laklaag niet plaatselijk bijgewerkt kan en hoeft te worden. Een hardwaxvloer kun je ieder jaar behandelen met een speciale onderhoudswas. In de webshop van De Paal vind je bovendien alle onderhoudsproducten die je voor je houten vloer nodig hebt! Of nog beter: rij even langs hun riante showroom, waar ze altijd voor je klaarstaan. En als je uitgebreid de tijd wil, kan je heel eenvoudig een afspraak maken. Doen ze graag!

Houten trapbekleding
Een trap is tegenwoordig niet alleen meer een praktisch en noodzakelijk middel, maar vaak ook een eyecatcher in een ruimte. Voor een houten traprenovatie of houten trapbekleding kun je bij De Paal zeker terecht. Het is zelfs mogelijk om de gekozen houtsoort en houtkleur door te leggen van de vloer naar de trap, zodat er een prachtig geheel ontstaat. Zowel de houten vloer als de trapbekleding komt uit eigen fabriek, waardoor ze in kunnen spelen op jouw wensen.

Houten trapbekleding, parketvloer, houten vloer, trapbekleding

Uitstraling, kleur en sfeer
Traditioneel of eigentijds, warm of trendy, karakteristiek of liever wat minder uitgesproken. Als je op zoek bent naar een vloer die bij je past, dan heb je vaak al ideeën over de uitstraling, kleur of sfeer van je vloer. Bij De Paal hebben ze hart voor stijl. Ze denken met je mee om van je huis een echt thuis te maken. Zij geloven dat sfeer, ambacht, kleur en beleving niet tot hun recht komen op een plaatje. Daarom nodigen ze je graag uit in hun showroom. Hier geven ze je een deskundig advies én kun je al hun vloertypen zelf zien en ervaren. Bovendien vind je hier het grootste aanbod houten vloeren in Noord-Brabant.