Patina interieurarchitectuur

Patina interieurarchitectuur ontwerpt interieurs die met de tijd mooier worden. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke materialen, vintage en maatwerk meubelen blijft jouw interieur altijd actueel.

Informatie over Patina interieurarchitectuur


Patina interieurarchitectuur
Patina interieurarchitectuur
Patina interieurarchitectuur
Patina interieurarchitectuur
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Echt luisteren naar hoe jij leeft, waar jij echt blij van wordt en dit verwerken in het interieurplan. Daar zijn we goed in en dat vinden wij het allerleukste om te doen. Vaak komen wij met een oplossing waarvan je niet eens wist dat dit is wat je wilde.

Een huis moet worden zoals een leren jas na vele jaren gebruik. Als gegoten zit het om je lichaam, het materiaal is op een prachtige manier gepatineerd. Het is een verlengstuk van wie jij bent. Samen hebben jullie veel meegemaakt en die tekenen des tijds draagt de jas.

Niet alleen in materialisatie, maar ook in vormgeving houden wij er rekening mee dat gebouwen verrijken in de tijd. Wij vragen ons steeds af; hoe kunnen wij ervoor zorgen dat dit interieur waardevol wordt voor de eigenaar? Zo maken wij duurzame interieurs die perfect passen bij jou als gebruiker.