Paul Segers Architect

Paul Segers is al ruim 25 jaar werkzaam als architect en weet precies vast te leggen wat zijn opdrachtgevers willen. Hij ontwerpt altijd vanuit de context en op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgevers. Met constructie, detaillering en materialisering wordt het plaatje compleet gemaakt. De wensen en eisen worden na de eerste schets uitgewerkt in een 3D voorstel. Die wordt vervolgens verder verfijnd totdat het ontwerp volledig naar wens is.

Informatie over Paul Segers Architect


slider1
slider2
Slider3
slider4
slider5
slider6
slider7
slider8
previous arrow
next arrow

Kantoor

Sinds drie jaar is Paul Segers Architect gehuisvest in het kantoor in Sint-Michielsgestel. Hier bevinden zich rustige werkplekken en een vergaderruimte, maar het is ook een warm welkom voor potentiële klanten. Het kantoor werd helemaal ontworpen en verbouwd door Segers zelf. Klanten kunnen hier dus zien wat er allemaal mogelijk is. En dat is niet niks.

Betrokkenheid

Zowel grote als kleine projecten en zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen rekenen op de betrokkenheid van Segers. Hij volgt het project graag nauw op van eerste schets tot oplevering. Benieuwd naar andere reeds gerealiseerde projecten? Kijk dan eens op de website www.paulsegersarchitect.nl.