Penthouse met fantastische houten vloer

Nobel Flooring

Op de bovenste verdieping van een nieuwbouwappartementencomplex werd een fantastische penthouse met een wonderschoon interieur gerealiseerd. Om tot deze mooie inrichting te komen werd intens samengewerkt met de opdrachtgevers en allerlei verschillende partijen, waaronder Nobel Flooring. Zij waren verantwoordelijk voor de prachtige houten vloeren, die de basis vormden voor de rest van het interieur. Het uiteindelijke resultaat is een architecturale reis door een waanzinnig minimalistisch geheel waarin alles tot in de kleinste puntjes op elkaar af is gestemd. Hierdoor kun je je keer op keer laten verrassen.  

Architecturale ervaring 

De inrichting van het penthouse werd ontworpen met als doel het creëren van een architecturale ervaring. Op deze manier wordt een verhaal neergezet en voelen de opdrachtgevers zich hier echt helemaal thuis. De basis van de inrichting wordt opgebouwd uit geconnecteerde sferen, waarbij elke ruimte een bepaald soort intimiteit en eigenheid heeft. De rode lijn hierin wordt gevormd door de prachtige vloer van Nobel Flooring. Woning breed komt de licht grijze houten vloer terug. Daar werd vervolgens het volledige interieur op afgestemd. Daarnaast zorgt de vloer voor samenhang en kon zo een harmonieus geheel werkelijkheid worden.   

Over Nobel Flooring 

Nobel Flooring is fabrikant van de meest duurzame en hoogwaardige producten. Denk aan parket, trappen en maatwerk. Ze zetten sterk in op maatwerk, unieke legpatronen en een ultramoderne apparatuur, om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Hiermee streven zij keer op keer naar design, service en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het betekent dat zij klanttevredenheid kunnen waarborgen. Dat geldt ook voor de opdrachtgevers van dit waanzinnige interieur. Materiaal als hout heeft al een natuurlijke charme, maar door de bewerkingen van Nobel Flooring kwam het materiaal pas echt in zijn recht te staan. De houten vloer blijft gegarandeerd lang mooi en kreeg nog meer karakter door specifieke bewerkingen. Het penthouse is daardoor voorzien van een tijdloos interieur waar echt in geleefd kan worden.  

Editor: Media team

Datum: 17-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Patrick Meis