Penthouse met kosmopolitische allure

TKI

In dit spectaculaire project komen rust, luxe en verfijning samen in een prachtig totaalplaatje. Het penthouse, gelegen op de bovenste etage van een iconische woontoren, kijkt uit over een groot plassengebied dat iedere dag garant staat voor een sfeervol decor. Met het werkelijk adembenemende interieur brengt high-end interieurspecialist TKI een bijzondere ode aan de schoonheid van de omgeving en de identiteit van de stijlvolle opdrachtgevers.


Ontwerp

Luxe, penthouse, TKI

Alle leveranciers van het ontwerp

Doorkijkhaard

Boley Exclusieve Openhaarden

Houten vloer

Ebony and Co

Kosmopolitische allure

De opdrachtgevers wensten een modern doch sfeervol geheel dat aansluit bij hun warme persoonlijkheid, de strakke architectuur van het gebouw en de wonderschone omgeving. Dit vertaalde TKI in de vormgeving van een interieur met een kosmopolitische allure, waarbij natuurlijke kleuren en verfijnde materialen hand in hand gaan. De subtiele zilveren en gouden details voegen een vleugje ingetogen luxe toe, zonder dat het geheel te overdadig aanvoelt.


Living

Luxe, penthouse, TKI

Alle leveranciers van de living

Zitbank

Linteloo

Karpetten & Tapijten

Carpetlinq

Lampen

Maretti Lighting

Deuren

Bod’or KTM

Ruimte voor verschillende woonfuncties

De bestaande lay-out van het penthouse werd op verschillende fronten aangepast, waardoor fijne ruimtes ontstonden voor de verschillende woonfuncties. De ruime entree is gehuld in een rustige, donkere beleving, waardoor je aandacht direct gevestigd wordt op het smaakvolle interieur en de prachtige omgeving. De living is door middel van een smaakvol haardmeubel opgedeeld in twee ruimtes: de lichte ruimte is bedoeld voor meer formele gelegenheden, de donkerdere ruimte om heerlijk ongedwongen in te kunnen ontspannen. De living staat in open verbinding met een riante eetkamer. Een absolute blikvanger is de schitterende leefkeuken, die net als de andere vaste interieurelementen, door TKI op maat ontworpen en gemaakt werd. Het licht glanzende rvs – onder andere toegepast bij het werkblad, het hangende regaal en in de handgrepen – contrasteert op bijzonder fraaie wijze met de matte lak van de fronten.


Ontspanning

Luxe, penthouse, TKI

Alle leveranciers van de ontspanning

Sauna

VSB Wellness

Maatwerk interieur

TKI

Ruimte voor onstpanning

Iets verderop is een ontspanningsruimte gelegen met gezellige bar en zitje met open haard. De dieppaarse tinten hullen deze ruimte in een donkere sfeer, waardoor je gevoelsmatig in een andere beleving stapt. Daarnaast kunnen de opdrachtgevers heerlijk ontspannen in de op maat ontworpen homespa met sauna en hamam en het riante terras met uitzicht op de plassen en een privéhaven.

Bijzondere elementen

Overal waar je kijkt, ontwaar je bijzondere elementen, zoals het akoestische behang en de wandbekleding van kurk bij het tv-meubel, en de eettafel gemaakt van kokosschelpen. In combinatie met het hoogwaardige detailniveau en de afwerking van topkwaliteit is een high-end beleving ontstaan die synoniem is met ongekend woon- en leefgenot.

Editor: Media team

Datum: 02-02-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten

Fotografie: Jurrit van der Waal