Penthouse Rotterdam

Veel vrijheid in kleur- en materiaalgebruik

Het ontwerp en de uitvoering van een onlangs opgeleverd en betrokken penthouse in Rotterdam, was het werk van Linda Lagrand. “Dankzij het vertrouwen van de klant, werd ik direct vanaf de bouw bij het project betrokken en heb ik min of meer de vrije hand gekregen voor de gehele uitvoering. Daardoor kon ik tot op de centimeter nauwkeurig alles vooraf bepalen en heb ik veel vrijheid gekregen in kleur- en materiaalgebruik. Behalve de zitmeubelen en de kunstobjecten, want die selecteer ik altijd samen met de klant.”

De meeste wandmeubels voor dit project, heeft Linda zelf ontworpen en laten maken bij Van den Berg Interieurbouw. Er is gekozen voor roségouden kranen, hoornen deurgrepen van het merk Ochre, een edelstenen eettafel van Agaat, marmeren vloeren en tafels en een mooie op maat gemaakte keuken door Iemms. In dit project is perfect samengewerkt met aannemer SenS Bouw.

Keuken op maat, Iemms Keukens en Interieur

 

Mooie op maat gemaakte keuken van Iemms Keukens & Interieur. De samenwerking met aannemer SenS Bouw verliep perfect.


“Het bescheiden visitekaartje van Linda Lagrand mondt uit in metamorfoses van ongekende luxe en kwaliteit”


Ruime inloopdouche, badkamer

Prachtige stoffen van Vyva Fabrics en een kleed van Indivipro.

Subtiele details
De torenkamer was bestemd voor de dochter, waarvan de inrichting met een verhoging als een theater is ontworpen en met custom-made meubilair en mooie gordijnen is ingericht, zodat zij elke dag als een prinsesje kan figureren in haar eigen toneelkamer. Door de uiteenlopende, subtiele details is het verblijf een ware ontdekkingstocht geworden.

Van den Berg Interieurbouw is verantwoordelijk voor de custom-made interieurstukken.

 

Van den Berg Interieurbouw is verantwoordelijk voor de custom-made interieurstukken.

Het bescheiden visitekaartje van Linda Lagrand mondt uit in metamorfoses van ongekende luxe en kwaliteit en maakt het interieur van de opdrachtgever de beste versie van zichzelf, waar hij zich te allen tijde in thuis voelt. “Een artikel in de The Wall Street Journal is natuurlijk erg leuk, maar als een klant aangeeft dat het elke keer weer fijn thuiskomen is van zijn vele zakenreizen, ben ik pas echt tevreden”, aldus Linda.

Dakterras met prachtig uitzicht

Tekst: fotojournalist Ingrid Dercksen – Eye for Life
Fotografie: Peter Baas

 

___

Deze bedrijven werkten mee aan de realisatie van dit project: