Petra van Trigt  

Interieurarchitecte Petra van Trigt heeft al voor veel uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. In 2002 startte Petra haar eigen bureau, gevestigd in de werkfabriek in Den Haag. Hier werkt ze samen met andere disciplines om tot de beste resultaten voor haar opdrachtgevers te komen. 

Informatie over Petra van Trigt  


Petra van Trigt
Petra van Trigt
Petra van Trigt
Petra van Trigt
Petra van Trigt
Petra van Trigt
Petra van Trigt
Petra van Trigt
previous arrow
next arrow

Stap voor stap

Van Trigt adviseert haar klanten stap-voor-stap in het complete proces. Ze helpt hen niet overweldigd te worden door alle keuzemogelijkheden. Petra kijkt samen met de klant naar hun woonwensen en gaat aan de slag om deze te vervullen. En omdat iedere klant andere woonwensen heeft, is ieder project volgens Petra weer een nieuwe uitdaging.  

Verfijnd en elegant

De stijl van Van Trigt is een combinatie van verfijnd en elegant Italiaans design, gecombineerd met zowel strakke als organische vormen, een interessant lijnenspel, natuurlijke materialen en warme tinten. Petra vindt het belangrijk dat er goed wordt geluisterd naar het gevoel van de klant en naar de functie van de ruimte. Dit geeft betekenis aan een interieur.