previous arrow
next arrow
Slider

Petra van Trigt  

Interieurarchitecte Petra van Trigt heeft al voor veel uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. In 2002 startte Petra haar eigen bureau, gevestigd in de werkfabriek in Den Haag. Hier werkt ze samen met andere disciplines om tot de beste resultaten voor haar opdrachtgevers te komen. 

Stap voor stap

Van Trigt adviseert haar klanten stap-voor-stap in het complete proces. Ze helpt hen niet overweldigd te worden door alle keuzemogelijkheden. Petra kijkt samen met de klant naar hun woonwensen en gaat aan de slag om deze te vervullen. En omdat iedere klant andere woonwensen heeft, is ieder project volgens Petra weer een nieuwe uitdaging.  

Verfijnd en elegant

De stijl van Van Trigt is een combinatie van verfijnd en elegant Italiaans design, gecombineerd met zowel strakke als organische vormen, een interessant lijnenspel, natuurlijke materialen en warme tinten. Petra vindt het belangrijk dat er goed wordt geluisterd naar het gevoel van de klant en naar de functie van de ruimte. Dit geeft betekenis aan een interieur. 

___

Meer projecten van Petra van Trigt bekijken?

  • |

Karakteristiek modern appartement

Deze ruime appartementenvilla is een van de negen luxe appartementen die herontwikkeld zijn in een 20e-eeuwse kantoorpand. Interieurarchitecte Petra van Trigt begeleidde het gehele proces en maakte alle interieurplattegronden en ontwierp de visualisaties in samenwerking met Triple-D.

 

Open interieur in markante woning

Interieurarchitecte Petra van Trigt kocht een van de 13 woningen in een markant gebouw. Hiervoor ontwierp ze een open interieur en deed hetzelfde voor vier andere woningen in dit gebouw. Het decor van de woning wordt gevormd door de voormalig psychiatrische inrichting.

 

Petra van Trigt

Petra van Trigt


“Het is noodzakelijk dat je weet als ontwerper wat mensen belangrijk vinden, wat ze gelukkig maakt. Pas dan kan je de juiste betekenis geven aan de ruimte die je voor hen ontwerpt. Graag help ik IEDEREEN bij deze zoektocht zowel voor uw kantoor, woning, school, sportclub etc. Als interieurarchitect ligt mijn kracht in het op een andere manier kijken naar de omgeving.

___

Contactgegevens:

  • Petra van Trigt
  • Wegastraat 29-31
  • 2516 AN Den Haag


Web editor: Media team     |

Datum: 09 | jun | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media