piano's maene, akoestische piano, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe piano, steinway
piano's maene, akoestische piano, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe piano, steinway
piano's maene, akoestische piano, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe piano, steinway
previous arrow
next arrow
Slider

Piano’s Maene | Akoestische piano

Piano’s Maene is opgericht in 1938 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste pianobedrijven in Europa. Dankzij een uitgebreid assortiment aan akoestische piano’s, digitale piano’s, tweedehands piano’s en accessoires kun je hier voor alles terecht. Het bedrijf beschikt over 50 medewerkers, 4 winkels en een museum. De organisatie wordt momenteel gerund door Chris Maene en zijn twee zonen Frederic & Dominique.

Ambachtelijke piano’s

Het kopen van een piano is een lastige opgave. De pianomarkt is veranderd in een industrie waar prijs en hoge winstmarges boven ambacht en kwaliteitsprincipes worden gesteld. Handgemaakte piano’s worden ingeruild voor massaproductie. Daarom worden de merken van Maene zorgvuldig geselecteerd zodat de kwaliteit kan worden gewaarborgd.

Exclusieve pianomerken

Bij Piano’s Maene zijn enkel de beste merken te vinden zoals Steinway & Sons, Boston, Essex en Doutreligne. Deze selectie heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en beschikt over alle benodigdheden om kwaliteitsmuziek te produceren. Het meest exclusieve uit de collectie zijn toch wel de vleugels van Steinway & Sons. Dit zijn ook wel de Rolls Royce onder de piano’s en beschikken over een uitmuntende kwaliteit. Maar ook voor de pianist die minder te besteden heeft, is het eigen merk Doutreligne meer dan geschikt!

___

Contactgegevens:

  • Piano’s Maene
  • Industriestraat 42
  • 8755 Ruiselede
  • Contact:
  • Tel.: +32 51 68 64 37

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | jan | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media