Piano’s Maene

Piano's Maene, opgericht in 1938, is een gevestigde naam onder muzikanten en pianisten, met 9 vestigingen in België en Nederland en ongeveer 110 medewerkers. Onze hoofdzetel bevindt zich in Ruiselede, West-Vlaanderen, met andere locaties in Gent, Brussel, Wommelgem, Oud-Rekem en Alkmaar. Onze showrooms zijn echte belevingscentra waar pianoliefhebbers naar hartenlust kunnen spelen en de geschiedenis van de piano kunnen ontdekken. We zijn leverancier voor vooraanstaande muziekacademies, concertzalen, tv-programma's en festivals, en we leveren ook aan huiskamers met zowel akoestische als digitale piano's.

Informatie over Piano’s Maene


593A3562
593A3718
DSC_1768
reportageMaenejuni2017_151
previous arrow
next arrow

In onze ateliers in Ruiselede en Alkmaar restaureren we waardevolle piano’s, bouwen we nieuwe exemplaren en ontwikkelen we onze eigen pianolijn, Doutreligne. We zijn ook trots op onze Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel, een innovatieve creatie gebaseerd op historische principes, die wereldwijd wordt geëxporteerd. 

Voor zowel ervaren pianisten als beginners bieden we speciale aandacht, met huursystemen, betaalbare Doutreligne piano’s en een uitgebreide selectie digitale piano’s. Ons gespecialiseerde team van pianotechnici staat klaar voor service in heel België en Nederland, van stemmen tot volledige concertondersteuning. Bij Piano’s Maene helpen we al 85 jaar pianisten (en hun ouders) bij het vinden van het perfecte instrument.