previous arrow
next arrow
Slider

Piet van Mierlo | Aannemersbedrijf

Een goede relatie met de opdrachtgevers is iets waar Piet van Mierlo veel waarde aan hecht. De afspraken die onderling gemaakt worden zullen altijd tot in de puntjes worden nagekomen. Het bedrijf realiseert projecten in zowel de particuliere sector als utiliteitsbouw.

Het bedrijf is in 1984 opgericht en is in die jaren uitgegroeid tot een bedrijf met 12 gepassioneerde en toegewijde vakmensen.

Duidelijkheid

Om onverwachte situaties en problemen te voorkomen communiceert het bedrijf zo open en persoonlijk mogelijk. Zo weet je als opdrachtgever altijd wat je te wachten staat en wat je van hen kan verwachten. Een goede samenwerking is de basis van een prachtig resultaat.

Netwerk

Het bouwen van project doen zij met behulp van betrouwbare ondernemers die zij in hun netwerk hebben opgebouwd. Zo is Piet van Mierlo perfect op de andere partijen ingespeeld zodat de werkwijze en planning naadloos op elkaar aansluiten.

__

Meer projecten bekijken van Piet van Mierlo?

 

Bijzondere boerderij villa

Een verrassend eindresultaat waar alles tot op de kleine details is uitgewerkt. Opvallende elementen van deze woning zijn het materiaalgebruik en het ruime gevoel wat de omliggende weilanden en natuur de woning geeft. Imposante ruimtes in het interieur zijn de badkamer, wellness en een heuse “man cave”.

Kantoorvilla

De langverwachte verhuizing van Edufax was in juli 2017 einelijk een feit. De nieuwe kantoorvilla van de specialist in internationale onderwijsbegeleiding oogt chic, klassiek, ingetogen maar daarom niet minder statig. Met oog voor detail, stijl, omgeving, duurzaamheid en gebruiksgemak moet het een genot zijn om hier te werken.

Bungalow

Aan de rand van een sfeervol Brabants dorp staat een moderne bungalow. Strak en wit en met een prachtige, ruime tuin.

 

Piet van Mierlo, Aannemer

Piet van Mierlo


“Hoe duidelijker de afspraken, hoe prettiger er onderling gewerkt wordt.”

__
Contactgegevens:

  • Piet van Mierlo
  • Strijperstraat 1
  • 5595GA Leende


Web editor: Media team     |

Datum: 15 | apr | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media