Pieter Laureys

Pieter Laureys is een gerenommeerd (interieur)ontwerper. Hij studeerde af in de richting van architectuur, maar concentreerde zich in zijn werk al gauw op het interieurontwerp van met name zeer luxe privéwoningen. Samen met zijn team werkt de topontwerper jaarlijks aan zo’n vijftig tot zestig interieurprojecten in binnen- en buitenland. Pieter vormt zelf het aanspreekpunt voor zijn opdrachtgevers en is daardoor op zeer hoog niveau betrokken bij ieder detail.

Informatie over Pieter Laureys


TAOL_Pieter Laureys
TAOL_Pieter Laureys
TAOL_Pieter Laureys
TAOL_Pieter Laureys
previous arrow
next arrow

Uiteenlopende vormgeving

Het werk van Pieter Laureys is zeer uiteenlopend qua vormgeving. De stijl wordt per project afgestemd op de uitgangspunten van de opdrachtgever en de situatie. Natuurlijke elementen, een gevoel van luxe en grootsheid qua uitstraling lopen als een rode draad door alle projecten heen. Naast ontwerper is Pieter oprichter van interieurzaak TKI, dat hoogwaardige interieurs levert, zoals de realisatie van een keuken, living en badkamer.

Comfort, luxe en hoogwaardig, up-to-date design; daar gaan ze voor. Gespecialiseerd in keukens, woonkamers en badkamers, helpen zij bij het creëren van een droominterieur, gebaseerd op de wensen, eisen en het budget van de opdrachtgever. Laat u inspireren!

Ontstaan

In 1998 zijn ze in het Nederlandse Kaatsheuvel begonnen als ‘Keukenhuys de Tweede Kamer’. In de volgende twee decennia zijn ze uitgegroeid tot TKI – Tweede Kamer Interiors -, high-end interieurspecialisten die voor al je interieurwensen zorgen. Alle interieurs bouwen ze in hun eigen atelier, naar specifieke wensen. De ontwerpers volgen de wereldwijde ontwikkelingen in interieurdesign op de voet. Die inspiratie wordt vertaald in eigen ontwerpen, die vervolgens worden gerealiseerd door ervaren vakmensen. Zo krijg je altijd het beste van twee werelden.