pim smit, kunst in het interieur, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen, kunst, schilderijen
pim smit, kunst in het interieur, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen, kunst, schilderijen
pim smit, kunst in het interieur, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen, kunst, schilderijen
previous arrow
next arrow
Slider

Pim Smit | Kunst in het interieur

Pim Smit is geboren in Helmond en woont inmiddels in België. Hij is kunstenaar en werd ontdekt door niemand minder dan Herman Brood. Zijn eerste expositie werd in 2001 dan ook getoond in de Herman Brood Galerie. De vriendschap met Herman was voor Pim erg bijzonder. Herman is nog dagelijks zijn inspiratiebron voor zijn kunstwerken. 

Atelier

Pim opende in Wommersom zijn eigen atelier waar hij de meest unieke kunstwerken creëert. Hij wordt vergeleken met bekende namen zoals Picasso. In zijn atelier ondergaan de doeken een proces om uiteindelijk een echte ‘pimsmit’ te worden. Geel, rood en blauw zijn de primaire kleuren waar hij voornamelijk mee werkt. Wanneer dit op de doeken is aangebracht krijgt ieder doek een eigen verhaal door bewerking met spuitbussen. Hierna is het tijd voor de afwerking waarbij er met zwarte lijnen contouren worden gevormd en deze worden ingekleurd met prachtige pastelkleuren. Je zult meerdere blikken op het doek moeten werpen om alle indrukken op je in te laten werken en alles te kunnen zien.

Muziek

Naast dat Pim een gewaardeerde kunstenaar is is hij ook zanger, schrijver en producer van muziek. Hij heeft samen gewerkt met bekende artiesten zoals De Vengaboys en Patrick Hamilton. Tegenwoordig combineert hij zijn muzikale en kunstzinnige talent. Dit betekent dat er een mogelijkheid is om naast een persoonlijk kunstwerk ook een aanvullend muziekstuk door te Pim te laten componeren.

 

___

Contactgegevens:

  • Artstudio Pim Smit
  • Melkwezerstraat 28a
  • 3350 Wommersom, België

 


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | mrt | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media