Plieger

Al sinds 1918 mag Plieger zich een vooraanstaand specialist op het gebied van sanitair noemen. Onze rijke geschiedenis van meer dan een eeuw maakt dat wij geloven in de kracht van een badkamer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gevoel van rust en ontspanning.

Informatie over Plieger


StanKoolen_Photography_Plieger_001 copy
StanKoolen_Photography_Plieger_003 copy
StanKoolen_Photography_Plieger_020 copy
StanKoolen_Photography_vtwonen_grohe_A_004
StanKoolen_Plieger_019
previous arrow
next arrow

Bij Plieger streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om onze klanten te inspireren en te informeren over het creëren van de perfecte badkamer- en toiletruimtes. Onze website dient als een bron van inspiratie, waar bezoekers ons magazine kunnen verkennen, gevuld met prachtige ontwerpen en tips voor het optimaliseren van jouw badkamer!  

Bovendien tref je in onze showroom een uitgebreid assortiment aan badkamers en toiletoplossingen aan. Of je nu op zoek bent naar luxe sanitair, een uitgebreide tegelcollectie of praktische accessoires: bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw droombadkamer of toilet tot leven te brengen. Geheel op maat naar aanleiding van jouw wensen en behoeften.  

Onze toegewijde verkoopadviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ook begeleiden ze je bij elke stap van het proces: van inspiratie tot advies en hulp bij het maken van beslissingen. Wij zijn er om je te helpen. Wij ontzorgen en bieden een allesomvattende service: van het idee tot de uiteindelijke installatie.  

Met maar liefst 20 showrooms verspreid over heel Nederland is er altijd een showroom bij jou in de buurt. Ontdek vandaag nog welke showroom het dichtst bij jou in de buurt is en laat ons je helpen bij het verwezenlijken van je droombadkamer of toilet.