Plunge pool | Compass Pools

Je hebt er misschien wel eens van gehoord: de Plunge Pool. De Plunge Pool is nog relatief onbekend in Nederland, maar begint steeds populairder te worden. De hit is overgewaaid uit Australië en maakt het mogelijk om in elke tuin lekker te kunnen plonzen.

Kleinere variant

De Plunge Pool is in feite een normaal inbouwzwembad. Het verschil met een normaal zwembad is echter dat het bad een kleiner formaat heeft. Door het kleinere formaat, heeft het bad ook een andere functie. De Plunge pools zijn afgeleid van de dompelbaden zoals deze in de spa- en wellnessbranche gebruikt worden. De baden zijn uitermate geschikt om even lekker te badderen en relaxen tijdens de warme zomerdagen. Daarnaast nemen de baden niet de gehele tuin in beslag en zijn ze ook geschikt voor kleinere tuinen.

Tot in de puntjes afgewerkt

De modellen van Compass Pools bestaan uit diverse gegoten lagen, waaronder het keramisch composiet met carbon en zijn piekfijn afgewerkt. De ingebouwde veiligheidsrand en de sta-rand rondom het zwembad zorgen voor maximale veiligheid voor zowel kinderen als volwassenen. De bodem en trap zijn afgewerkt met een antislipafwerking en het gehele zwembad is voorzien van afgeronde hoeken.

Luxe zwembaden

Compass Pools is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige luxe zwembaden. Het bedrijf gaat geen uitdaging uit de weg en helpt klanten maar al te graag aan het realiseren van hun zwembad droom. De zwembaden bieden jarenlang zwemplezier en een springplank naar ontspanning, sport of spel in jouw tuin.

Tekst: Compass Pools
Fotografie: Stan de Haas

___

Alle projecten van Compass Pools bekijken?

 


Compass Pools


Compass Pools is specialist, importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt goede garanties en kwaliteit op de markt.

__

Meer informatie over Compass Pools?