Plunge pool in een stadstuin

Elzen Zwembaden

Ondanks dat de zomer nu echt wel voorbij is, wordt er door veel mensen aandacht besteed aan een nieuw tuinontwerp. Zo ben je er van verzekerd dat je met de eerste zonnestralen in 2022 kan vertoeven in een fijne tuin. Of het nu gaat om een grote tuin, of een wat kleinere tuin zoals een stadstuin, de echte kers op de taart van een fijne tuin is natuurlijk een zwembad.

Stadstuin, Elzen Zwembaden, The Art of Living

Eigen zwembad

Een zwembad wordt al snel geassocieerd met een grote tuin. Toch is dat echt geen vereiste. Steeds vaker zien we dat in de kleinere (stads-) tuinen ook wordt gekozen om een zwembad in de tuin te plaatsen. Deze kleinere zwembaden worden ook wel ‘plunge pools’ genoemd. En het formaat doet heus niet af aan de voorzieningen of het plezier wat je kan beleven in jouw eigen zwembad.

Stadstuin, Elzen Zwembaden, The Art of Living

Moderne tuin

Specialist Elzen Zwembaden heeft onlangs deze plunge pool mogen realiseren. Het perfecte voorbeeld hoe je een zwembad toch in een kleinere tuin kan integreren.Elzen Zwembaden laat zien dat dat ook anders kan! Er is gekozen om te werken met antraciet folie. Dit geeft een strakke look and feel aan het zwembad. In combinatie met de strakke bloktrap vormt het zwembad met de rest van de stadstuin een harmonieus geheel.

Stadstuin, Elzen Zwembaden, The Art of Living

Tegenstroom installatie

Dit zwembad is niet alleen geschikt om te ontspannen en te loungen. Door dat het bad is uitgevoerd met een tegenstroom installatie, kan in dit bad een intensieve training worden gedaan. Multifunctioneel dus! Door de warmtepomp en het toegepaste desinfectiesysteem is het water altijd in topconditie. Zo kan er op ieder moment van de dag gebruik gemaakt worden van dit zwembad.

Stadstuin, Elzen Zwembaden, The Art of Living