• Avalon – Exclusieve Outdoor Solutions
  • Hastelweg 141a
  • 5652 CJ Eindhoven

Poolhouse | Avalon

Ervaar het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin!  Heerlijk in alle luxe ontspannen in jouw tuin na een frisse duik in het zwembad? Met een maatwerk  poolhouse  ervaar je het Ibiza-gevoel. Avalon installeert bij jou in de tuin een extra leefruimte, waardoor je in stijl geniet van een verlenging van het buitenleven. Ga voor een verfrissende buitendouche of zoek de beschutting op bij de voor jou ingerichte zitlounge. Dit wordt ongetwijfeld jouw favoriete plek in de tuin.  Bij ons start iedere oriëntatie altijd met een persoonlijk adviesgesprek waarin we samen tot het  poolhouse  van jouw dromen komen. 

Een  poolhouse  is maatwerk

Onze ervaring leert ons dat iedere klant specifieke wensen en behoeften heeft. Bij Avalon – Exclusive Outdoor Solutions begrijpen we dan ook dat het om veel meer draait dan het product alleen. Het is een combinatie van factoren. Het begint natuurlijk bij een advies op maat, waarbij we graag de tijd nemen om – na het inventariseren van jouw wensen –  te komen tot de juiste oplossing. En een kwalitatief maatwerkproduct vergt natuurlijk veel aandacht: van kwalitatief inmeten tot en met een vakkundige montage op locatie door eigen monteurs. Kortom: kwaliteit, toegevoegde waarde en ontzorging voor jou als klant.

De exclusieve buitenverblijven van Avalon zijn niet alleen stijlvol maar zeker ook functioneel en kunnen volledig naar wens worden ingericht, bijvoorbeeld als eetkamer voorzien van een buitenkeuken, als chillruimte voorzien van een heerlijke loungeset en als wellness ruimte met bijvoorbeeld een jacuzzi en comfortabele relaxfauteuils. Bij de inrichting van een poolhouse kun je deze aspecten in overweging nemen en indien gewenst een combinatie maken. Avalon levert geen standaardoplossing, maar te allen tijde een buitenverblijf op maat. Afhankelijk van jouw wensen kun je het poolhouse volledig afsluitbaar maken en regel je de mate van privacy en beschutting tegen wind, regen en zon helemaal zelf. Denk bijvoorbeeld aan de flexibiliteit van het daksysteem. Een flexibel vouwdak of lamellendak zorgt voor de optimale zon- en regenwering en de juiste lichtinval. Dit resulteert in nog meer comfort op bijvoorbeeld warme zomerdagen en zwoele avonden en biedt een groot voordeel ten opzichte van een poolhouse met een permanent dicht dak.

Ook de onderbouwelementen zoals glazen schuifwanden, kantelbare louvreframes en screens zorgen niet alleen voor een unieke sfeer en stijl die past bij jouw tuin en woning, maar geven ook die extra functionaliteit aan de ruimte. Hierdoor geniet je gedurende een lange periode van het jaar van een comfortabel en sfeervol poolhouse. Ook kun je het buitenverblijf verder uitbreiden met stopcontacten, geluidsboxen, terrasheaters en ledverlichting (warm wit en/of RGB). Het buitenverblijf kent een eigen unieke vloerconstructie waar naar wens een luxe keramische tegelvloer of een houten terrasvloer te realiseren is. Met deze modulaire oplossingen kun je ook op een later moment nog het poolhouse afsluiten met wanden of aanvullen met andere elementen.

Fraaie  louvreframes  als afsluiting

Verrijk jouw poolhouse met louvreframes, als stijlvolle afsluiting van het buitenverblijf. Ze zijn leverbaar in hout en aluminium en zowel met vaste als kantelbare lamellen. Je hebt keuze uit vele framekleuren, zowel in matte als structuurlak. Louvreframes kunnen ook dienen als afscheiding van een ruimte binnen het poolhouse, bijvoorbeeld een aparte kleedruimte. Het kantelbare aspect van de louvres zorgt voor zowel privacy als ruimtelijkheid.

Kies voor de  Corradi  Imago als  poolhouse

Het buitenverblijf Corradi Imago is perfect als poolhouse. Het biedt een zeer hoge kwaliteit en de lamellen kunnen een grote overspanning aan, namelijk een lengte van maar liefst 500 cm. Dit is uniek in de markt! De maximale maatvoering van de Corradi Imago op vier staanders is 630 x 500 cm. Het buitenverblijf is overigens ook in gekoppelde uitvoering mogelijk, wat het geheel tot een nog groter poolhouse maakt. Het frame is ook leverbaar in vele kleuren, waarbij zelfs een bi-colour uitvoering mogelijk is. Het lamellendak van de Imago is volledig waterdicht door de aanwezige splash guard waardoor opspattend water uit de goot geen kans krijgt. Kortom: Met de Corradi Imago geniet je maximaal van het buitenleven!

Het hele jaar door genieten

Wanneer de zon niet schijnt, doet dat niets af aan de sfeerbeleving van uw poolhouse. In elk seizoen van het jaar geniet je van jouw exclusieve buitenverblijf. Laat de temperatuur het niet toe om te genieten van jouw zwembad? Dan zit je alsnog heerlijk comfortabel en beschut bij wind en regen. Door de vergaande luxe inrichting ben je ten allen tijde van alle gemakken voorzien. Natuurlijk wil je eerst zelf ervaren hoeveel sfeer en rust een poolhouse met zich meebrengt. Wij nodigen je daarom van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Een  poolhouse  geeft uw tuin de wow-factor

Met een poolhouse geeft je jouw tuin een kwaliteitsimpuls en creëert sfeer. Vanuit huis heb je zicht op jouw moderne poolhouse, het zwembad en de mooi verlichte tuin. Andersom geniet je vanuit jouw poolhouse natuurlijk ook van het unieke zicht op de tuin en woning. Dit nieuwe perspectief roept meteen een vakantiegevoel in eigen tuin op. Met name ’s avonds zodra het poolhouse, uw zwembad en de rest van de tuin verlicht zijn wordt er diepte en verbinding gecreëerd in de tuin.
Waan je aan het strand in Bali onder een rieten parasol of denk terug aan die sfeervolle avond met gekleurde lampjes in dat verre oord. Een eigen resort bij huis? Met een poolhouse is dit geen droom, maar werkelijkheid.

Tekst: Avalon
Fotografie: Avalon

____

____

Meer projecten van Avalon bekijken?