poolhouse, Barasso, poolhouse, the art of living

  • Barasso
  • Anthonie Fokkerstraat 83
  • 3772 MB Barneveld

Poolhouse | Barasso

Barasso Oltrona: esthetisch hoogtepunt

Neem letterlijk de ruimte om te genieten met de Barasso Oltrona. Dit ontwerp van Barasso is een esthetisch hoogtepunt en daardoor een eyecatcher, maar door de rechte lijnen leidt het ook niet te veel af van de tuin eromheen. De ruimte van het poolhouse kan je naar wens inrichten om verschillende plekken te creëren waar je kunt genieten van rust en ontspanning.

Buitenleven op niveau wordt letterlijk waar met de Oltrona, omdat het verblijf iets hoger staat. Dit benadrukt de plek van het buitenverblijf in jouw tuin en maakt je binnen bewust van het uitzicht.

Allure

Anders dan de andere modellen van Barasso heeft de Oltrona een overhangend dak, dat op dezelfde lijn loopt als de verhoogde vloer. Hierdoor ontstaan optische kaders waarbinnen de luxe buitenruimtes zich bevinden. Het geheel vormt een sfeervol buitenverblijf met allure en een exclusieve uitstraling.

Genieten in alle denkbare vormen

Een sfeervolle loungeruimte of een rijk uitgeruste keuken? Een heerlijke wellness of ruim dining terras? Alles kan! Je hoeft geen keuzes te maken en concessies te doen, want er is ruimte genoeg  voor alle vormen van optimaal genieten van jouw buitenverblijf. Zo wordt het jouw tweede thuis in eigen tuin!

Kies bijvoorbeeld voor wellness en geniet van je eigen sauna of hammam. Neem daarna plaats in de comfortabele loungehoek en klets gezellig bij onder het genot van een lekkere kop koffie of thee bij de sfeervolle haard. Verplaats naar sfeervolle dining voor een borrel en bereid in de rijk uitgeruste keuken een smaakvolle maaltijd. En eindig de dag met het ontspannende uitzicht op de zonsondergang. Kies voor stilte en ontspanning of neem de tijd voor een goed gesprek met elkaar. Dat is buitenleven zoals buitenleven bedoeld is.

poolhouse, Barasso, poolhouse, the art of living

Gastenverblijf

De Barasso Oltrona is ook uitstekend geschikt om in te richten als gastenverblijf. Gun jouw gasten privacy in een stijlvolle omgeving en verwen ze met luxe en comfort. Bespreek de mogelijkheden met de designer van Barasso en creëer het perfecte comfortabele gastenverblijf.

Luxe afwerking

Lederen wandbekleding of smaakvol stucwerk? Moderne betonvloer of luxe bamboe buitenparket? De keuze is aan jou. Heb je al wat ideeën of wil je je laten inspireren? Breng een bezoek aan de showroom van Barasso in Barneveld en deel jouw wensen met de designer om samen het perfecte buitenverblijf waar te maken.

 

Tekst: Barasso
Fotografie: Barasso

_____

Barasso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp

_____

Meer projecten bekijken van Barasso?