• Michel Oprey en Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt

Moderne tuin met poolhouse | Michel Oprey & Beisterveld 

Bijna niet van echt te onderscheiden, maar het ‘hout’ dat bij dit zwembad en poolhouse is verwerkt is keramisch. De keramische houtlook ‘’Amazonia Walnut’’ lijkt net echt hout en zorgt voor een natuurlijke look bij het zwembad. De keramische tegels bij het poolhouse maken de tuin helemaal af. Beide tegels zijn geleverd door Michel Oprey & Beisterveld.

Vakantie aan huis

Deze moderne tuin met poolhouse is een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten op een zonnige dag. Het zwembad is groot genoeg om met een aantal vrienden, of met het hele gezin, af te koelen en in het poolhouse is een fijne loungeplek gecreëerd. Door de materiaalkeuze van de tegels oogt het geheel strak en luxueus.

Luxueuze materialen

De keramische tegels van Michel Oprey & Beisterveld zijn van hoogwaardige kwaliteit. De tegels hebben een strakke afwerking en lopen mooi in elkaar over. Daarnaast passen ze perfect bij de vormgeving van het zwembad en poolhouse. De tegels voelt echt als natuursteen en blijven ook tijdens blootvoets gebruik aangenaam aanvoelen.

Tegels voor buiten

Ben jij nog op zoek naar passende tegels voor je tuin, zwembad of buitenverblijf? Dan ben je bij Michel Oprey & Beisterveld aan het juiste adres. Het bedrijf heeft de mooiste selectie van natuursteen en keramiek en kwaliteit staat op nummer één. Op twee locaties in Nederland bevindt zich een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is. Michel Oprey & Beisterveld verwelkomt je graag in Vianen of Echt om je te kunnen inspireren!

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Michel Oprey & Beisterveld

____

____

 Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?