Poolhouse ontwerpen, Barasso, the art of living

Een eigen poolhouse ontwerpen | Barasso

Heb jij een zwembad en wil je graag een mooi buitenverblijf in jouw tuin? Dan is een poolhouse ontwerpen ideaal! Maar wat is een poolhouse precies? Een poolhouse is een andere naam voor een huis of overkapping bij een zwembad. Voor de technische installatie van een zwembad is ruimte nodig, waarvoor vaak naast het zwembad een berging wordt neergezet. Maar als er dan toch iets komt te staan, kun je er net zo goed iets leuks van maken, zoals een poolhouse. Zo combineer je functionaliteit met genieten!

Wat zijn de mogelijkheden voor een poolhouse?

Eigenlijk is alles mogelijk met een poolhouse ontwerpen. Je kan het net zo groot en uitgebreid maken als je wil. Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat de wensen zijn. Vaak wordt in ieder geval gekozen voor het creëren van een gezellige zithoek. Denk aan een gezellige hoekbank met bijpassende tafel. Heerlijk om na een frisse duik even lekker uit te rusten met een drankje. Wil je wat meer comfort toevoegen? Denk dan eens aan een haard of kachel zodat het bij koudere avonden ook aangenaam is om er te zitten.
 
Poolhouse ontwerpen, Barasso, the art of living

Een echt buitenverblijf

Om optimaal te genieten buiten kun je natuurlijk nog meer luxe elementen toevoegen aan jouw poolhouse en er een volwaardig buitenverblijf van maken. Een keuken is bijvoorbeeld ook een populaire keuze. Zo kun je ook buiten een hapje en drankje serveren zonder dat je ervoor naar binnen hoeft te lopen. En wat dacht je van buiten een heerlijke maaltijd koken? Nog een reden om die lange zomeravonden helemaal buiten door te brengen!

Kortom: een poolhouse ontwerpen kan precies naar jouw eigen wensen. Hoe ziet jouw perfecte poolhouse eruit? Bij Barasso luxe buitenverblijven vind je mooie, exclusieve buitenverblijven die als poolhouse kunnen worden gebruikt. Deze buitenverblijven kunnen volledig naar wens samengesteld en ontworpen worden.

Poolhouse ontwerpen, Barasso, the art of living

 

Tekst: Barasso
Fotografie: Barasso

____

Meer projecten bekijken van Barasso?


domotica, prowork, comfortabel wonen, exclusief, high end, sfeer

Barasso


Optimaal genieten in comfortabele luxe

__

Meer informatie over Barasso?