poolhouse, StalenDeurenHuys, the art of living

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Poolhouse: Een trendy eyecatcher | StalenDeurenHuys

Ben je van plan om een poolhouse te gaan bouwen of het tuinhuis te verbouwen in 2020? StalenDeurenHuys laat een prachtig project zien van een luxueus poolhouse dat onlangs is gerealiseerd. Zie je het al voor je? Een prachtig panoramisch uitzicht over de tuin? Dan mogen stalen deuren met veel glaswerk absoluut niet ontbreken. StalenDeurenHuys maakt vouwdeuren voor buitengebouwen, zodat je in de winter heerlijk beschut kunt zitten, terwijl je toch direct in verbinding staat met de tuin. In de zomer gooi je met gemak de boel open, zodat de zon en een verkoelend briesje je kunnen bereiken.

Royaal lichtinval

Bij dit perfect afgewerkte poolhouse is gekozen voor enorm veel lichtinval door gebruik te maken van twee stalen vouwdeuren. In de tegenoverliggende muur zijn drie stalen ramen zonder verdere vlakverdeling geplaatst. Hierdoor is er een panoramisch uitzicht over de prachtige tuin gecreëerd. De vouwdeuren van StalenDeurenHuys hebben een dorpel, ofwel een aanslag op de vloer, zodat de ruimte optimaal geïsoleerd is. De pui met vouwdeuren kijkt uit over het prachtige zwembad. Doordat de pui met vouwdeuren ver opengezet kan worden, worden buiten en binnen één geheel.

poolhouse, StalenDeurenHuys, the art of living

Speciaal proces

In tegenstelling tot vroeger, is er tegenwoordig geen condensvorming meer bij stalen deuren.
De eigen projecten, stalen buitendeuren uit eigen atelier, zijn stoer, maar toch slank, strak, tijdloos, exclusief en erg duurzaam. Doordat de stalen buitendeuren worden gestraald, gemetalliseerd en voorzien worden van een hoogkwalitatieve poedercoating, is het staal onderhoudsvrij en kan het moeiteloos de winterseizoenen in Nederland & België doorstaan.

poolhouse, StalenDeurenHuys, the art of living

Bedrijfskarakter

StalenDeurenHuys is dé nummer één in Nederland en België met de smalste buitenprofielen. Hun stalen deuren zijn gemaakt van echt staal en helemaal op maat gerealiseerd in eigen atelier. StalenDeurenhuys hanteert hoge esthetische en technische normen en vindt zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. In de sfeervolle showroom kunnen de specialisten verschillende uitvoeringen laten zien om jou te inspireren. Kijk voor meer informatie op www.stalendeurenhuys.nl

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Stalendeurenhuys

_____

stalendeurenhuys

_____

Meer projecten bekijken van Stalendeurenhuys?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 17 | apr | 2020


Tags: , , , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media