Poolhouse, thuiswellness, The Art of Living 

VSB Wellness

Deze prachtige villa in Brabant is voorzien van een complete thuiswellness die is ingericht in het poolhouse, de plek waar alles samenkomt. Vanuit het binnenzwembad stap je naadloos over naar het buitenbad. Deze overgang is perfect afzonderlijk af te sluiten door de glazen schuifwand. Eenmaal buiten tref je een heerlijke whirlpool, in de royale tuin die compleet ingericht is op samenkomen, ontspannen en genieten. VSB is met trots verantwoordelijk voor deze realisatie. 

Complete wellness 

Laten we beginnen bij het binnenzwembad in het poolhouse: een riant verwarmd zwembad met prachtige natuurstenen tegels erlangs. Het brede pad biedt volop ruimte voor extra ligbedden of zithoeken. Links vooraan is een royaal daybed gerealiseerd op een verhoging, zodat je goed zicht hebt op het zwembad. Hierdoor houd je altijd contact met je gezinsleden, familieleden of vrienden. In dezelfde ruimte tref je een infrarood binnensauna, heerlijk om na het zwemmen goed de spieren te laten ontspannen. Maar daarmee zijn we er nog niet. De eigenaren van deze villa hebben ook gekozen voor een dompelbad en stoomcabine, zodat je met recht kan spreken van een echte thuiswellness. In het dompelbad kan je, zoals de naam al zegt, jezelf onderdompelen in koud water. Dit is gangbaar in de wellness, omdat je hiermee je bloedsomloop verbetert.  

 

Compleet aanbod 

Het buitenbad, grenzend aan het poolhouse, is omringd met dezelfde tegels als binnen, zodat je met open puien een naadloze overgang krijgt. Onder de robuuste, zwarte buitendouche kan je je heerlijk afspoelen, of je nou in of uit het zwembad of uit de whirlpool gaat stappen. Het plaatsen van deze veelzijdigheid van wellnesselementen is geen uitzondering voor VSB Wellness. Deze naam biedt namelijk al ruim 30 jaar het complete aanbod op het gebied van maatwerk sauna’s, zwembaden, stoombaden, whirpools, jacuzzi’s en interieur. Bij VSB Wellness kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in en rondom je woning.  

Editor: Media team

Datum: 18-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: RAWCAT media