Prachtig buitenbad is van alle gemakken voorzien 

Aqua Unique

Het koude weer laat ons allemaal verlangen naar de heerlijke warmte van de zomer. Helaas laat dit weer nog even op zich wachten. Om je toch in zomerse sferen te laten wanen lichten we graag een waanzinnig project uit: een luxe buitenzwembad. Het heerlijke buitenbad is het werk van Aqua Unique. Zij ontwerpen en realiseren zwembaden op maat. Dit doen ze door goed naar wensen van hun klanten te luisteren, hierop in te spelen en deze zelfs te overtreffen. Laat je dan ook vooral inspireren door dit prachtige project en bereid je mentaal vast voor op de zomer.  

Buitenbad, zwembaden, Aqua Unique, The Art Of Living

Mediterrane sferen  

Zodra je bij deze woning aankomt waan jij je direct in mediterrane sferen en lijkt een luxe vakantieoord erg dichtbij. Dit komt niet alleen door het schitterende exterieur, maar ook door het fantastische tuinontwerp met zwembad. Dit buitenbad past helemaal in zijn omgeving, werd netjes afgewerkt en is van alle gemakken voorzien. Hierdoor kan niet alleen op esthetisch vlak genoten worden van het zwembad, maar gaan ook diverse functionele wensen in vervulling. In en rondom het zwembad is het dan ook heerlijk vertoeven.  

Buitenbad, zwembaden, Aqua Unique, The Art Of Living

Meer dan ontspanning 

Het witte buitenbad is onder andere voorzien van een extra groot loungegedeelte waar plek is voor ligstoelen. Onder het lounge plateau is een automatisch lamellen afdek geïnstalleerd. Daarnaast word je vanaf dit plateau het zwembad ingeleid middels een inlooptrap, die zwembad breed werd geplaatst. Maar je kunt niet alleen voldoende ontspannen in dit zwembad, er werd ook een jetstream geïnstalleerd. Deze jetstream zorgt ervoor dat zwembadgebruikers ook aan hun conditie kunnen werken. Het buitenbad is verder afgewerkt met een handige afdekrand, hierdoor wordt het zwembad niet vies en blijft zijn hoogwaardige uitstraling  behouden. 

 Al met al is het een prachtig project geworden dat alle verwachtingen wist te overtreffen. Bovendien zorgt het stijlvolle poolhouse, met overkapping, beplanting en tuinmeubels, ervoor dat het plaatje helemaal klopt.  

Buitenbad, zwembaden, Aqua Unique, The Art Of Living

Editor: Media Team

Datum: 26-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Aqua Unique