Studio Concreet, luxe interieur

Prachtig luxe interieur | Studio Concreet 

Stan Kruijssen van Studio Concreet heeft met dit ontwerp moderne elementen gecombineerd met een warm en luxe gevoel. Door op de witte gevel twee donkere kappen in elkaar te laten samensmelten is een moderne maar unieke uitstraling gecreëerd. Het interieur van de nieuwbouwvilla zorgt voor een high-end en luxueuze woonbeleving.  Dit luxe interieur laat zien hoe stijl en warmte heel goed hand in hand kunnen gaan, zodat je verliefd blijft op je eigen thuis.  Het kleurgebruik is heel basic gehouden, waardoor het huis veel mensen zal aanspreken. 

Daglicht

Alle leefruimtes zijn georiënteerd op het verloop van de zon. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich de woonkamer, met uitzicht op het water. Hier kan je iedere dag intens van de ochtendzon genieten. Aan het einde van de dag wordt de overdekte veranda verwarmd door de laatste zonnestralen van de dag. Doordat alle ruimtes gericht zijn op de zon, is daglicht in deze unieke nieuwbouwvilla goed vertegenwoordigd.   

Studio Concreet, luxe interieur

 

Openheid

Op de begane grond staan alle ruimtes in verbinding met elkaar. De gezellige woonkamer met open haard is verbonden aan de high-end leefkeuken, die is voorzien van een kookeiland met een bar. Vanuit de overdekte veranda is zicht op de living en de keuken. Omdat alle ruimtes een connectie met elkaar hebben, krijg je een open en sociale woonbeleving. Het luxe interieur geeft dit huis extra cachet.  

Maatwerk

De zwarte kozijnen van vloer tot vloer zorgen voor verticale belijningen binnen de villa. De zwarte, vlakke keramische dakpannen creëren een opvallend contrast op de witte gevel. Het kookeiland in de high-end leefkeuken bestaat uit donker eiken maatwerkkasten en een marmeren blad. De eiken maatwerkkasten zijn op diverse plekken binnen de villa terug te vinden. Hiermee wordt het interieur van de nieuwbouwvilla als een samenhangend geheel ervaren. De luxe open haard vormt een centraal punt van de villa. Hij zorgt voor warmte en creëert een gezellige en huiselijke sfeer in deze prachtige woning.   

Studio Concreet, luxe interieur

Studio Concreet, luxe interieur

____

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Studio Concreet

 

Meer projecten bekijken van Studio Concreet?

 


gastblog, uitgelicht, studio concreet

Studio Concreet


“Een totaalbeleving van exterieur en interieur.”

__
Meer informatie over Studio Concreet?